Cu siguranță vrei să te duci în 2020 la Electric Castle. Și cu siguranță vrei să știi cine cântă. Iată lista artiștilor confirmați. 

Ediția din 2020 a festivalului Electric Castle va avea loc în perioada 15-19 iulie. În același decor fabulos de la Bonțida, sub straja Castelului Bánffy. Vibe, libertate și relaxare sunt ingredientele care aduc la festival mulțime de oameni. Dornici de muzică bună, în primul rând.

Primii artiști confirmați care vor urcă pe scenă festivalului autohton Electric Castle 2020, au fost anunțați. Printre numele mari se numără: Twenty øne piløts, Foals, The Neighbourhood, Fisher, Steven Zhu, și mulți alții.

La Electric Castle vine și  Steven Zhu. Aduce un show unic

Citește și: Coronavirus Romania. Cum arata informatiile de ultima ora!

Twenty øne piløts  s-au lansat în anul 2009 și sunt autorii celui mai bun album rock al ultimei decade, conform clasamentului întocmit de Billboard.

Trupa britanică Foals a scos șase albume, toate ajunse în Top 10 în Marea Britanie, cel mai recent proiect fiind dublul album „Everything Not Saved Will Be Lost”.

The Neighbourhood, una dintre trupele care s-au făcut remarcate în 2013, cu piesă “Sweater Weather”, vor urcă pe scenă cu materiale noi,  într-un stil mult mai experimental.

Fisher, artistul australian care a fost nominalizat la Premiile Grammy în 2019, la categoria Best Dance Recording, va urcă și el pe scena celei de a 8-a ediție EC.

Pe lista artiștilor care vor evolua la Electric Castle 2020 este și americanul Steven Zhu. Care va aduce un show unic, construit în jurul „Ringos Deșert”. Acesta e cel mai recent album al sau, ajuns numărul unu în iTunes Electronic Album Chart. Alți artiști confirmați sunt Tycho, Floating Points, Purple Disco Machine (PDM), Rezz și Amon Tobin, Alec Benjamin. De asemenea, Camo & Krooked și High Contrast, dar și Meute, care bifează prima prezență la Electric Castle.