El este maestrul care a format-o pe Maia Morgenstern! Detalii nestiute despre RELATIA celor doi: “Eram tanara, nesigura, fragila si era normal sa fiu asa.”

Una dintre cele mai mari actrite ale Romaniei, Maia Morgenstern, nu a intrat din prima la facultate, insa cand a ajuns pe bancile UNATC, a avut norocul sa intre in clasa profesorului Dem Radulescu. Asadar, acesta este cel care a slefuit talentul marii actrite de astazi.

Toate actritele care l-au avut ca profesor pe Dem Radulescu au marturisit ca acesta era exigent, lucru confirmat si de Maia Morgenstern, care in prezent poate fi urmarita in serialul Sacrificiul, difuzat de Antena 1.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

“Punea mare preț pe prezență, pe disciplină. Ținea foarte mult să fim artiști din toate punctele de vedere, să venim la cursurile de balet, de dans, de scrimă, de efecte speciale, de machiaj, de istoria teatrului, de vorbire. Toate aceste lucruri se adună ca niște pârâiașe, pentru a crea un fluviu al actorului, al artistului ce vrei să devii, pentru care te pregătești în facultate”, a marturisit marea doamna a teatrului si filmului romanesc, pentru Libertatea.

Maia Morgenstern a fost norocoasa sa beneficieze de multe sfaturi pretioase din partea lui Dem Radulescu, insa a recunoscut ca relatia sa cu maestrul a fost una complicata.

“Relația dintre maestru și discipol – eu fiind discipol la vremea aceea, evident – a fost una tensionată. A fost o relație complicată. Eram tânără, nesigură, fragilă și era normal să fiu așa. Principalele sfaturi sau cerințe sau indicații, ca profesor, ca îndrumător, ca regizor: simplitatea, curiozitatea, atenția, mirarea. Făcea analogii formidabile, avea un orizont, făcea niște sinapse, niște legături incredibile, neașteptate”, a mai dezvaluit Maia Morgenstern pentru sursa mai sus mentionata.