evzmonden.ro Web analytics

El este BĂRBATUL care a făcut-o DOAMNĂ pe Mihaela Rădulescu: „A învăţat-o limbi străine şi a dus-o la Cannes!”

El este BĂRBATUL care a făcut-o DOAMNĂ pe Mihaela Rădulescu: „A învăţat-o limbi străine şi a dus-o la Cannes!”
El este BĂRBATUL care a făcut-o DOAMNĂ pe Mihaela Rădulescu: "A învăţat-o limbi străine şi a dus-o la Cannes!"

Pe foștii soți ai Mihaelei Rădulescu, Ștefan Bănică, Bogdan Rădulescu și controversatul afacerist Elan Schwartzenberg îi știe mai toată lumea, însă, puțini sunt cei care știu cine este bărbatul care a şlefuit-o pe actuala „Divă de Monaco”.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă online, Oana Roman a vorbit despre Dan Chişu, bărbatul cu care Mihaela Rădulescu s-a iubit, dar şi cel care s-a preocupat să îi presare acesteia drumul spre succes, informează B1.ro.

Oana Roman  a menționat: „Eu i-am urmărit traiectoria încă de la început. Țin minte că am întâlnit-o în luna ianuarie sau februarie a anului 1990, imediat după Revoluție când, mergând la Guvern, unde tata tocmai își începuse activitatea, ea lucra la secretariatul lui Cazimir Ionescu, unul din conilierii tatălui meu. Din câte am înțeles a venit la Guvern împreună cu ziariștii care au făcut prima conferință de presă de după Revoluție și cumva așa a ajuns să lucreze acolo. Apoi, foarte repede după acest moment, a început o relație cu Dan Chișu. Atunci ne-am apropiat foarte mult, pentru că Dan Chișu era unul din oamenii care lucra pentru Ion Țirian, iar Ion Țiriac era un om foarte prezent în casa noastră în perioada aceea. 

El a fost cel care a transformat-o dintr-o fată simplă, normală, într-o personalitate, dar asta și pentru că ea și-a dorit să-și depășească condiția, știa clar că vrea să ajungă undeva. El a învățat-o limbi străine, a învățat-o să citească, cum să se îmbrace, cum să se prezinte, cum să vorbească. A învățat foarte multe de la el. A luat-o cu el la Cannes de câteva ori, unde i-a arătat o altă lume”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X