evzmonden.ro Web analytics

El este 100% CÂȘTIGĂTORUL Exatlon. Cei 100.000 de euro se duc la…

El este 100% CÂȘTIGĂTORUL Exatlon. Cei 100.000 de euro se duc la…
El este 100% CÂȘTIGĂTORUL Exatlon. Cei 100.000 de euro se duc la...

El este 100% CÂȘTIGĂTORUL Exatlon! Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru Fanii competiției Exatlon România. Ei au început deja pariurile și clasamentele pe un grup desocializare în care se vorbește despre marele câștigător. Astfel, a fost publicată o imagine care arată care este clasamentul real al concurenților în funcție de câte curse au câștigat și câte puncte au adus echipei.

După mai bine de patru luni de stat în Republica Dominicană, Giani Kiriță a părăsit competiția, iar în concurs au rămas doar 8 jucători, câte 4 în fiecare echipă. De acum, regulile se vor schimba, iar Cosmin Cernat a făcut anunțul. În prezent, în cadrul competiției mai participă doar Cătălin, Larisa, Valentin și Vladimir din echipa Faimoșilor, și din echipa Războinicilor, doar Alexandru, Ionuț, Roxana și Ștefan.

Astfel, un membru al grupului de pe Facebook îl scoate 100% câștigător pe Ionuț Rusu de la Războinici, însă mulți îi văd câștigători pe Vladimir sau Ștefan, scrie B1tv.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X