Echipele de hochei Telekom si Allianz-Tiriac, sustinute de Fundatia Tiriac, au obtinut rezultate remarcabile in competitiile amicale din Italia

Bucuresti, 9 septembrie 2019 Echipele de hochei Telekom siAllianz-Tiriac, sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinulsponsorilor Telekom si Allianz-Tiriac, au revenit in tara cu performante notabile si lectii noi invatate din turneul amical desfasurat in Italia in perioada 27 august – 6 septembrie.

Timp de 11 zile, jucatorii delegatiei Fundatiei Tiriac au sustinutin total 23 de meciuri, adaugand in palmaresul lor sportiv 18 victorii. Hocheistii nostri au suferit si 5 infrangeri, pe care le-au abordat ca lectii prin intermediul carora au invatat lucruri noi ceii vor ajuta in viitoarele competitii.

Citește și:

Echipa de hochei Telekom incadrata la categoria de varsta U8 a reusit sa obtina 9 victorii. Cu toate acestea, jucatorii au incheiatdoua meciuri soldate cu infrangeri.

Echipa de hochei Allianz-Tiriac a jucat la categoria de varstaU10 si a inregistrat 9 meciuri castigate, iar alte 3 pierdute.

Sunt mandru de reusitele pe care le-au obtinut jucatorii celordoua echipe de hochei. Aceste victorii sunt rezultateleantrenamentelor intensive pe care le au copiii la PatinoarulTiriac-Telekom Arena. Au fost 11 zile pline de activitati, in care jucatorii au disputat peste 20 de meciuri pe gheata, iar in tot acest timp au reusit sa invete noi tehnici de joc, sa faca schimbde experienta cu alti sportivi de varsta lor si sa lege prietenii. Copiii joaca hochei de doi ani in echipele Fundatiei Tiriac, timpin care s-au dezvoltat ca sportivi si sunt sigur ca unii dintre eivor ajunge sa faca parte din echipa nationala de hochei a Romaniei”,  a declarat Eduard Pana, Director Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Citește și:

Meciurile din cadrul turneului s-au desfasurat in urmatoarelelocalitati din Italia: Cortina d’Ampezzo, Laces, Baselga di Piné, Appiano, Egna si Val di Fassa.

Cele doua echipe se antreneaza gratuit, de 5 ori pe saptamana, la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena, avand la dispozitieechipamente omologate si adaptate nevoilor specifice varstelorcopiilor.

Telekom Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfovdezvoltat conform celor mai recente norme olimpiceinternationale si in acord cu indicatiile FederatieiInternationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajareapracticarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinireaechipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante. Detalii suplimentare despre patinoar pot fi accesate la adresahttp://www.fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-telekom-arena/ sau pe pagina de facebook.

Citește și:

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati: Daniela Timofti:                                            daniela.timofti@tiriacgroup.ro, 0754 032 195