EA este FEMEIA cu care Mircea Radu s-a CASATORIT! Raluca este superba – FOTO

EA este FEMEIA cu care Mircea Radu s-a CASATORIT! Raluca este superba – FOTO
EA este FEMEIA cu care Mircea Radu s-a CASATORIT! Raluca este superba - FOTO

Celebrul Mircea Radu se mandreste cu sotia sa, Raluca, femeia care i-a daruit si doi copii superbi.

Din anul 2013, de cand Mircea Radu si Raluca Olaru si-au unit destinele, prezentatorul TV a devenit barbat de casa si isi dedica tot timpul copiilor sai. Mircea Radu este tatal unui baietel, dar si a unei fetite, cea din urma venind pe lume anul trecut.

Cu ceva timp in urma, prezentatorul TV a dezvaluit cum s-a cunoscut cu cea care i-a oferit o familie de invidiat, marturisind ca ochii sotiei sale l-au cucerit.

”Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, a declarat Mircea Radu, citat de site-ul teotrandafir.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X