EA este femeia care i-a furat inima lui Ion Tiriac! Uite cum arata, dar si ce OCUPATIE are – FOTO

EA este femeia care i-a furat inima lui Ion Tiriac! Uite cum arata, dar si ce OCUPATIE are – FOTO
EA este femeia care i-a furat inima lui Ion Tiriac! Uite cum arata, dar si ce OCUPATIE are - FOTO

Ion Tiriac, cel mai bogat om din Romania, se poate declara un barbat implinit si fericit! Afaceristul se bucura de o avere care il pozitioneaza in topul celor mai bogati oameni din toate timpurile si, pe langa asta, se pare ca si pe plan amoros o duce la fel de bine.

Chiar daca a trait o viata amoroasa tumultuoasa de-a lungul timpului, Ion Tiriac pare ca si-a gasit intr-un final linistea in bratele unei femei, care este mult mai tanara decat el.

Irina Deleanu, caci despre ea este vorba, ar fi femeia care i-a furat inima celebrului om de afaceri. Fosta campioana la gimnastica ritmica, in varsta de 43 de ani, a fost surprinsa de mai multe ori in compania lui Ion Tiriac. In ciuda faptului ca cei doi nu si-au oficializat relatia, este clar ca traiesc o frumoasa poveste de iubire, departe de ochii curiosilor.

Irina Deleanu este una dintre cele mai importante sportive din istoria gimnasticii ritmice din Romania. Aceasta a adus Romaniei medalia de bronz la coarda la Campionatul Mondial din 1992 si a fost a treia in proba de minge la Europenele din 1990. In momentul de fata, Irina este presedinta Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, informeaza Fanatik.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Nu cred ca Tiriac are inima pentru cineva! El s-a exprimat sec si ambiguu si la relatia cu A.Marin cand putea sa fie mai gentleman.Dar cu erectia cum sta? Ca daca moare de inima imi pare rau. Eu vreau in accident la vanatoare si in chinuri!
    Ei, e buna si Viagra la o adica…

  • CEC DA CREDIT FĂRĂ DOBÂNDA 55.000 LEI și 20.000lei pentru panouri solare., pe gratis de la Mediu.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X