A venit momentul ca și comediantul Cătălin Bordea să se așeze la casa lui. Actorul a vorbit despre marele eveniment din viața lui ce va avea loc peste puțin timp: nunta cu iubita sa.

Cătălin Bordea se pregătește de nuntă, iar peste 2-3 săptămâni va avea loc marele eveniment din viața lui. Comediantul a mărturisit cine este persoana care ia arătat drumul pe care trebuie să-l ia în viață.

“Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele. Ea chiar plănuieşte şi am tot respectul pentru această femeie fantastică. Are nişte idei dubioase la un moment dat. Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei. O să avem 80 de invitaţi maximum. Naşii sunt prieteni foarte buni, care stau în Canada. Capatos este fratele meu mai mare, el m-a trimis în viaţă. Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la Altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochiţe, dar foarte simple. În luna de miere plecăm în Portugalia”, a spus Cătălin Bordea la Xtra Night Show, de la Antena 1.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”