Ea este cea mai frumoasă femeie din lume! Miss Planet 2019 a fost câștigată de o româncă.

Și de această dată România poate spune că cele mai frumoase femei din lume sunt româncele. Miss Planet 2019 a fost câștigată de Denisa Hodişan, din Oradea. Ea a câștigat concursul organizat anul acesta la Tbilisi, Georgia.

Denisa Hodişan a cucerit lumea cu frumusețea ei! Tânăra a câștigat titlul de Miss Planet 2019, organizat anul acesta la Tbilisi, Georgia. Pe lângă frumusețea amețitoare, ea este și foarte deșteaptă. A absolvit facultatea de matematică.

„Mă simt foarte mândră de mine! Mai ales pentru că lucrez cu copiii şi îi ajut să ajungă în top, să fie cunoscuţi internaţional şi împreună promovăm România. Acum am demonstrat că fac un lucru bun, nu doar cu copiii, dar şi eu însămi. În ziua finalei, am postat pe reţele de socializare un simplu mesaj: ‘Azi am pus România în topul Planetei! 19.10.2019. România, reprezentată cu mândrie de către mine, a câştigat marele titlu Miss Planet 2019’. Când am avut interviul în faţa juriului, unde trebuie să-ţi faci o prezentare personală, pe care nu am pregătit-o de acasă, le-am spus că am 26 de ani şi ultimii zece de ani din viaţă mi i-am petrecut pe scenă. Simt că acesta este şi motivul pentru care m-am născut. Să fiu pe scenă. Şi în ultimii patru ani, am promovat genul acesta de modelling şi concursuri de miss cu copiii. Le-am spus membrilor din juriu că eu consider că am toate calităţile să câştig şi sper că şi ei cred la fel. Au fost de acord”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, Denisa Hodişan.

Citește și: