Ea e cântăreața de muzică populară care se teme de șerpi!

Claudia Ghițulescu e frumoasă, cunoscută și are multe fobii.

Ea e cântăreața de muzică populară care se teme de șerpi!
Ea e cântăreața de muzică populară care se teme de șerpi!

Pe cat e de frumoasa, pe atat e de fricoasa! Claudia Ghitulescu canta bine si demonstreaza acest lucru in cel mai recent album al sau, dar are si ea temerile ei. Nu legate de cariera, e adevarat, ci de alte lucruri care ii dau fiori cateodata, doar cand se gandeste la ele. Asa am aflat ca artista are o fobie atunci cand vine vorba de serpi si de soareci, cu atat mai mult cu cat ar fi in stare sa fuga cat o tin picioarele si sa se ascunda pe unde poate cand ii vede.”Am fobie de serpi si de soareci. Cu serpii mi se trage de cand eram la mica, ma jucam in curte, la bunici, si am dat peste un sarpe mai mic. M-am speriat ingrozitor si de atunci nu mai vreau sa aud de asa ceva, iar de soareci mi-a fost frica dintotdeauna!”, spune cantareata.

De frica hotilor, si-a pus alarma la casa

Fobia Claudiei Ghitulescu pare sa continue si astazi si sa se “dezvolte”. Mai nou, artista se teme de hoti, pentru ca a vazut ca acestia prefera sa fure din casele vedetelor, asa ca si-a pus recent alarma la apartamentul in care locuieste!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X