E razboi! Iulia Albu o desfiinteaza pe Oana Zavoranu: „Crede ca nu te poti simti bine decat daca esti slaba si frumoasa!”

Recent, Iulia Albu a taxat-o dur pe Oana Zavoranu, din cauza unui mesaj postat pe o retea de socializare. Bruneta le-a aratat fanilor un colaj cu fotografii in costum de baie si a transmis un mesaj dur, in care critica trupul femeilor.

“Cine spune că nu este nici o problema că ai pus câteva kg în plus, că a mai apărut un rid, două și este chiar’ok’, ( că deh, bătrănețea e frumoasă și e un proces natural..MY ASS), nu este decât un mare Pinocchio care cu siguranță plânge sub plapumă și ia pastile de depresie…😉”, a fost o mica parte din mesajul Oanei Zavoranu.

Mesajul Oanei Zavoranu a iritat-o profund pe Iulia Albu, iar criticul de moda a avut grija sa o taxeze dur: “Să te simți bine în propria piele cred că este una dintre cele mai mari realizari și satisfacții…să poți purta hainele pe care le purtai acum 10-15 ani, să îți vină, să vezi chiar că te prind mai bine pentru că ai evoluat , să simți în sufletul tău că nu ești ridicol sau ‘depășit’, este de asemenea un motiv de mândrie și fericire…🙏.”

Mai mult decat atat, Iulia Albu este de parere „putin prudenta” nu strica si te poti simti bine in propria piele, chiar daca ai cateva kilograme in plus si nu ai trupul bronzat.

“Eu cred că pielea este piele, indiferent de “gabarit”, că doar de aceea se întinde și se comprimă, după necesități. Oricât de mult mi-ar plăcea în general Oana, puțină prudența nu strică. Mie îmi plac și grasele frumoase. Ca de exemplu Rihanna, care este grasă și frumoasă în galben. Mărturisesc sincer că unghiile acestea nu sunt o pasiune pentru mine în această viață dar, dincolo de neoane, brățări roz și multe extensii, o ador pe Riri! Așa grasă și… frumoasă, cum este ea!”