}

E RAZBOI! Iulia Albu a maturat cu EA pe jos, iar acum a venit si REPLICA mult asteptata: „Jigneşte pentru a aparea in presa…”

E RAZBOI! Iulia Albu a maturat cu EA pe jos, iar acum a venit si REPLICA mult asteptata: „Jigneşte pentru a aparea in presa…”
E RAZBOI! Iulia Albu a maturat cu EA pe jos, iar acum a venit si REPLICA mult asteptata: "Jigneşte pentru a aparea in presa..."

Iulia Albu a devenit spaima modei romanesti! Criticul de moda comenteaza fara mila tinutele vedetelor si isi spune parerea transant, ori de cate ori are ocazia, in ciuda faptului ca unele persoane se supara. 

Recent, Andreea Balan nu a scapat si a intrat si ea in vizorul Iuliei Albu. Artista nu a primit bine sugestiile fashion editor-ului si s-a simtit ofensata, asa ca iata si replica:

„Înţeleg că Iulia Albu are nevoie publicitate şi că jigneşte pentru a aparea in presa, dar inainte de a comenta, ii recomand sa se documenteze mai bine şi să ajungă şi ea în 2018 ?
De 1 an si jumatate lucrez cu una dintre cele mai bune stiliste din Romania, Ema Bănita si de atunci am fost constant lăudată pentru ţinutele mele impecabile”, a fost replica ei pentru Iulia Albu, potrivit Kfetele.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Vai de capu’vostru.Numai”somitati”in fel si fel de domenii, toate reduse la un cuvint – BILCI – nimic altceva.Treziti-va bai cu „stilistii si stilistele” vvoastre, cu gaina-n cap, ouale-n buric si alte cretinitati „stilate”.Nu aveti cu ce sa va laudati, dar imitati ca maimutele tot ce fac strainii.Daca aia maninca un rahat, voi o sa faceti tot posibilul sa mincati tot rahatul dint-run sat intreg doar ca sa aveti atentie.Vai de voi.

  • Din punctul meu de vedere, Iulia Albu (născută Voichița, din Pitești) e urâtă chiar și în pielea goală. Înainte de a se mărita cu pantofarul de bărba-su în 2004, era o neica nimeni, neștiută, necunoscută. L-a ”cunoscut” pe bietul om, la o petrecere mondenă. Și de acolo începe nebunia ……

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X