E oficial! După o perioadă de absență, Gabriela Cristea s-a decis că este momentul să bucure din nou telespectatorii. Ea va reveni la cârma emisiunii Like a Stars, de la postul de televiziune Antena Stars.

„Căutăm bonă! A venim momentul ca mami și tati să se întoarcă la serviciu”

Așadar, Gabriela Cristea și partenerul ei de viață, Tavi Clonda, trebuie să angajeze o bonă care să aibă grijă de cele două fetițe ale lor. Anunțul a fost făcut pe contul ei de socializare.

„Căutăm bonă! A venim momentul ca mami și tati să se întoarcă la serviciu, așa că avem nevoie de ajutor; căutăm o doamnă tânără și în putere, curată și ordonată, dinamică și răbdătoare, căreia să-i placă să se distreze cu copiii noștri. Programul ar trebui să fie L-V de la 07:00-15:00 și din când în când mai avem nevoie să ne ajute serile și în weekend. Ar trebui să fie cineva din zona Corbeanca sau cât mai aproape. Dacă puteți să ne ajutați așteptăm să ne scrieți în privat. Mulțumim. Tavi Clonda Bella Victoria Margot Thea Iris Selena #victorienii”, a scris Gabriela Cristea în mediul online.

Citește și:

Gabriela Cristea, prezentatoarea TV care a născut pentru a doua oară la 44 de ani, a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, în care a explicat care este starea sa după ce a născut.

„Cu căpuțul mai greu, dar în rest e ok…din cauza oboselii suntem super stresați, dar o să ne treacă… M-am simțit foarte bine și după operație, m-am refăcut foarte repede. A venit cineva la mine seara la spital și eu eram pe pat și mi-a zis: „știi cum arăți? De parcă ai venit acum de la spa””, a povestit realizatoare de programe TV.

„Echipa de acolo mi-a pus copilul în brațe și mi-a zis că alăptez o dată la 3 ore, inclusiv noaptea… și din momentul ăla s-a instalat starea de oboseală și oboseala se cronicizează pe zi ce trece. Ieri am fost să-mi scot firele de la operație și am întrebat-o pe doamna doctor dacă pot să iau ceva, ceva vitamine, energizante… Mă simt foarte slăbită, am senzația că nu am dormit de vreo 5 ani. Și mi-a zis să stau liniștită, că o să mă obișnuiesc”, a povestit proaspăta mămică.

Citește și:

În cadrul aceleiași emisiuni, Gabriela Cristea a explicat avantajele unui consilier în alăptare: „Consilierul în alăptare te ajută să redescoperi ce trebuie să faci tu, ca și mamă… M-a ajutat să îmi descopăr instinctele de mamă, a durat cam 30 de minute consilierea…Le recomand doamnelor care au născut să își ia un consilier de alăptat, pentru că sunt bani investiți cu cap, consilierul vine acasă, stă cu tine, te ajută”.