E OFICIAL! Antonia va DIVORȚA. Iubita lui Alex Velea se află în proces de divorț cu soțul său, iar Ioan Todan, avocatul acesteia, a declarat că mai este foarte puțin până se va finaliza divorțul dintre ei.

De mai bine de cinci ani, Antonia încearcă să divorțeze de Vincenzo Castellano, tatăl fetiței sale, Maia, însă avocatul artistei a anunțat că mai are un singur termen, în Italia, iar procesul se va încheia.

„Mai e un termen în Italia, înainte să putem închide la notar, în România. E o chestiune legată de copil, un act pe care să-l depunem apoi la cabinetul notarial”, a declarat Ioan Todan, reprezentantul legal al vedetei în procesul de divorț, pentru Libertatea.ro.

În ceea ce privește custodia fetiței, Maia, care, momentan, locuiește în Italia, cu tatăl ei, veștile sunt la fel de bune, inclusiv și-n privința copiilor pe care frumoasa cântăreață îi are cu Alev Velea.

„Veștile sunt la fel de bune și-n privința copiilor pe care Antonia îi are cu Alex Velea, partenerul ei oficial de ani buni. După ce cântărețul a avut, în urmă cu un an, câștig de cauză în România în procesul de paternitate care-i privește pe Dominic și Akim (Antonia fiind căsătorită cu Vincenzo Castellano când i-a născut, în acte a fost trecut ca tată italianul), fiind declarat, în instanță, tatăl lor, zilele următoare și instanța din Italia va face același pas. Apoi, Velea îi va putea trece pe Dominic și Akim, în sfârșit, pe numele lui.

„Probabil zilele următoare va ieși hotărârea definitivă, apoi se va face schimbarea numelui minorilor în acte. Trebuie ca mai întâi să treacă termenul de apel. Decizia s-a pronunțat în România, dar apoi a trebuit comunicată și în Italia. S-au tot întors comunicările, de aceea s-a prelungit așa mult. Dar asta e legea. Acum urmează definitivarea”, a mai explicat avocatul pentru sursa citată.