E INCREDIBIL! Uite cine a câștigat concursul America’s Got Talent

E INCREDIBIL! Uite cine a câștigat concursul America’s Got Talent
E INCREDIBIL! Uite cine a câștigat concursul America’s Got Talent
Autor:

Îmcă de la primele audiții, juratul  Howie a spus de cântăreaţă în vârstă de 12 ani, că numele ei îl va cunoaște o lume întregă, într-adevăr, Grace VanderWaal a reușit să câștige inimile publicului prin vocea sa!

g

Laura Bretan a pierdut finala America’s Got Talent, iar  marele premiu de 1 milion de dolari a fost câştigat de Grace Vander Waal, o cântăreaţă în vârstă de 12 ani.

laura_bretan

Laura nu s-a clasat în top 5 al preferinţelor publicului american. Astfel, pentru marele titlu din finala show-ului s-au luptat Grace Vander Waal (cântăreaţă), Jon Dorenbos (magician), Sal Valentinetti (cântăreţ), Brian Justin Crum (cântăreţ) şi The Clairvoyants (cuplu de mentalişti). Concursul a fost câştigat de Grace Vander Waal, anunță libertatea.ro

Laura Bretan şi Grace Vander Waal au primit amândouă „butonul de aur” în preselecţii, care le-a permis să ajungă direct în semifinalele concursului.

Fanii Laurei sunt foarte supărați pe americani pentru că nu au știut să-i aprecieze talentul: „Acesta este nivelul Americii. ..O voce răgușită care mâine nu mai auzi de ea .Asta este diferența culturală dintre România și America. ….România a știut să-ți aprecieze talentul și munca. În America o să ai bani ,poate ,…..dar o recunoaștere și adevărată apreciere al talentul tău o să ai dor în Europa. Pentru America tu ești un fenomen de neînțeles pentru că nu au cultura necesară. Succes!”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X