E cel mai PENIBIL lucru pentru Ioana Filimon. Fostul iubit a făcut-o de râs în ultimul hal: „Mi-a lua banii, dar și…”

Scandalul iscat de Ioana Filimon, modelul care a câştigat titlul de Miss România 2016, pe motiv că a fost sechestrată de iubitul ei milionar, nu se mai termină. Se pare că turcul avea planuri serioase cu românca noastră, dorea chiar să-i devină soție și, cu această ocazie, Cengiz Şıklaroğlu i-a făcut cadou un inel care a costat o avere.

Pentru că cearta dintre a luat amploare, Cengiz Şıklaroğlu, care în prezent se află în spatele gratiilor, îi cere inelul de logodnă înapoi frumoasei de la ”Fermă”. Celebrul afacerist a pus la dispoziția reporterilor D.A.S inclusiv factura care atestă că bijuteria ar fi costat 27.000 de dolari.

Citește și: Oana Radu si-a uimit fanii! Decizie bomba: Nu ştiu cum să încep. Nu-mi vine să cred

„Mi-a lua banii, dar și un inel extrem de scump. Am discutat cu ea în urmă cu câteva săptămâni și i-am cerut să îmi înapoieze inelul. Am plătit pe el 27.000 de dolari și este un obiect special pentru mine. Banii nu mă interesează, i-am zis acest lucru și Ioanei. Am tratat-o ca pe o prințesă, am iubit-o, dar gata, vreau să pun punct relației. Ioana e o mare mincinoasă”, a declarat Cengiz Şıklaroğlu, în exclusivitate, pentru cancan.ro.