evzmonden.ro Web analytics

ESTE INCREDIBIL! Ce a spus Florin Călinescu după ce a avut-o pe Claudia Schiffer în emisiune

Mediafax_Foto
ESTE INCREDIBIL! Ce a spus Florin Călinescu după ce a avut-o pe Claudia Schiffer în emisiune

„Claudia Schiffer este o poveste cu care am să mă duc în mormânt… sau poate nu”, a spus zâmbind Florin Călinescu duminică, la Antena Stars, când trece „Dincolo de aparențe” împreună cu Florentina Fântânaru. Pentru că vrea să afle mai multe despre misteriosul subiect, Florentina reușește să obțină câteva detalii despre această întâmplare. „Claudia Schiffer a venit cu mare tamtam și mare alai că nu va sta mai mult de 15, 20 de minute și a stat vreo două ore și jumătate și nu se mai dădea plecată. Și mi-a făcut o invitație la New York… și așa mai departe”, mai spune Florin Călinescu, foarte atent la dezvăluirile pe care le face.

În urmă cu 14 ani, superbul manechin internaţional a fost invitata lui Florin Călinescu în emisiunea Chestiunea zilei. Claudia Schiffer a venit cu mare tam-tam şi a încercat să fie cât mai agreabilă. Cu toate astea se pare că, după live, Călinescu a exclamat. „Romania are zeci de Claudia Schiffer! Daca intri intr-o cofetarie gasesti multe fete mai frumoase ca si Claudia Schiffer!”, a spus cunoscutul om de televiziune.

Călinescu a mărturisitm şi că, în ciuda necazurilor sale, se consideră un om care a cunoscut „deplinătatea, sălbăticia iubirii” și că a înțeles în timp faptul că „dacă nu-ți găsești liniștea, nu poți găsi nici iubirea”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X