DURERE fără margini în familia regretatei MĂDĂLINA MANOLE

Tatăl Mădălinei nu mai poate îndura

DURERE fără margini în familia regretatei MĂDĂLINA MANOLE
DURERE fără margini în familia regretatei MĂDĂLINA MANOLE
Autor:

Ion Manole, tatăl regretatei Mădălina Manole, este la capătul puterilor. Bărbatul trăiește un iad de când i s-a stins fiica. Acum, la început de an școlar, în loc să se bucure de nepot și să meargă alături de el în prima zi de școală, el stă și plânge și se îndoapă cu medicamente.

Ion Manole a rămas văduv de șase luni, mama Mădălinei s-a stins neîmpăcată, neștiind în adâncul sufletului său, adevărul despre moartea fiicei sale. Iar Ion Manole este transfigurat de durere că și-a pierdut fata, soția și pe nepot nu l-a mai văzut de când era bebeluș. Bărbatul a rămas singur și împovărat de dureri și greutăți, întrucât trebuie să facă două parastase. Sâmbătă, l-a făcut pe cel al soției sale, Eugenia, de jumătate de an. Tatăl Mădălinei s-a transformat total și a ajuns să trăiască cu doi pumni de medicamente pe lună pe care-și cheltuie mai mult de jumătate din pensie.

Fiul său, Marian Manole, a povestit click.ro  cum se descurcă tatăl său de când este văduv și și-a pierdut și un copil. ”În ultimii ani, de când tata a făcut un accident vascular, mama a stat să-l pună pe picioare, dar s-a dus ea… S-a dus cu focul și durerea în suflet că fata ei nu s-a sinucis, și cu dorul nepotului. Ultima dată, mama și tata l-au văzut pe băiețel când avea 8 luni. Acum are 8 ani. Tata a îmbătrânit și avem grijă de el. Se mișcă greoi, ia doi pumni de pastile pentru diverse boli. Tata nu era un om bolnav. Din contră, era super de viață, activ, însă aceste tragedii l-au făcut așa. Toată starea lui a fost cauzată de Petru Mircea. El ne-a adus necazul în casă. Băiețelul începe școala, cred că este în clasa a doua, însă noi, adică unchiul și bunicul său,  nu-l putem vedea”, a spus, cu regret, Marian Manole.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email: pacurarucostica1963@gmail com

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X