După un divorț-șoc, Maria Constantin zâmbește din nou! Uite cine este NOROCOSUL

„Nu regret nimic, cred că pentru fiecare om este un destin”

După un divorț-șoc, Maria Constantin zâmbește din nou! Uite cine este NOROCOSUL
După un divorț-șoc, Maria Constantin zâmbește din nou! Uite cine este NOROCOSUL
Autor:

După un DIVORȚ-ȘOC, Maria Constantin zâmbește din nou!Ultimii ani din viaţa Mariei Constantin au fost cumpliţi. A divorțat de Marcel Toader după ce a aflat de conversațiile extrem de indecente și obscene pe care le trimitea altor femei. Dar soarele a răsărit și pe strada ei. În viața sa a apărut un alt bărbat, un un jucător de fotbal.

Maria Constantin s-au despărțit cu scandal de afaceristul Marcel Toader, însă de data aceasta a fost văzută la o nuntă alături de noul ei iubit, fotbalistul Dacian Varga, jucător de fotbal de 34 de ani care în prezent este liber de contract, potrivit cancan.ro

Reamintim că Maria a trecut prin două căsnicii, care ambele s-au terminat cu scandal. Interpreta de muzică populară a fost măritată cu Ciprian Tapotă și Marcel Toader, însă nu s-a despărțit de niciun bărbat în liniște.

Interpreta de muzică populară susține, însă, că a făcut tot posibilul să-și salveze căsniciile. Din păcate pentru ea nu a reușit. ”Eu cred că m-am străduit și am tras foarte mult de aceste două căsnicii. Nu regret nimic, cred că pentru fiecare om este un destin. Se spune că Dumnezeu îi dă omului cât poate să ducă. Iar eu am dus mult. Cred că eu personal am greșit dăruind foarte mult. Sunt foarte implicată în momentul în care eu iubesc”, a spus Maria Constantin.

Maria Constantin și Cătălin Cazacu au petrecut în Nuba, unul dintre cele mai luxoase cluburi din zona de nord a Capitalei, acolo unde aceștia au ieșit să petreacă alături de câțiva prieteni. Îmbrăcați lejer și cu bun gust, cei doi au ales, contrar așteptărilor, să se așeze la barul localului, și nu să stea la o masă, așa cum procedează majoritatea vedetelor merg în Nuba. La un moment dat, când distracția era în toi, în jurul orei 3 dimineața, Cătălin Cazacu și-a arătat deschis sentimentele față de frumoasa artistă. Fără prea mari menajamente și fără să-i pese de ochii curioșilor, sportivul a îmbrățișat-o călduros pe senzuală blondină.

La rândul ei, Maria Constantin a răspuns cu însuflețire la gestul făcut de Cătălin Cazacu. Cei doi au rămas lipiți unul de celălalt preț de câteva minute. Mai mult decât atât, în momentul în care Maria a început să se miște pe ritmurile muzicii, Cătălin a părut de-a dreptul fermecat. Cu greu a putut să-și ia ochii de la senzuala artista.

Maria Constantin și Marcel Toader s-au despărțit cu scandal, iar în clipa de față nu-și mai vorbesc. Nici măcar nu se salută atunci când se întâlnesc. Cei doi s-au intersectat, în urmă cu ceva timp, la un post de televiziune, însă s-au comportat ca și cum nu s-ar cunoaște. “E un subiect destul de… tardiv, trecut. Morţii cu morţii, viii cu viii. Eu sunt un om cu educaţie şi ştiu să salut, însă sunt anumite lucruri care s-au spus despre mine şi neadevărate. Pentru mine cea mai importantă este familia”, a spus Maria Constantin.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X