evzmonden.ro Web analytics

Dupa o lunga perioada de tacere, Augustin Viziru a cedat si a spus ADEVARUL: „In toată relația mea, mințeam și când dormeam…”

Dupa o lunga perioada de tacere, Augustin Viziru a cedat si a spus ADEVARUL: „In toată relația mea, mințeam și când dormeam…”
Dupa o lunga perioada de tacere, Augustin Viziru a cedat si a spus ADEVARUL: "In toată relația mea, mințeam și când dormeam..."

Dupa o lunga perioada de tacere, Augustin Viziru a cedat si a oferit dezvaluiri nestiute din viata sa personala, care a fost intotdeuna invaluita in mister. 

In cadrul emisiunii ‘Vorbeste Lumea’, difuzata de Pro Tv, Augustin Viziru a venit inosotit de mama lui si au vorbit deschis depre viata actorului, dar si despre greselile teribile pe care le-a facut in timpul relatiilor amoroase.

Lucian (nr. fratele lui Augustin Viziru) îi fura gagicile”, a dezvăluit mama lui Augustin Viziru.

„Vezi, aici, toată viața mea au fost discuțiile astea. Vă dau cuvântul meu de onoare dacă m-a deranjat vreodată. La un moment dat m-am prins, că toate veneau să vorbească cu mine și voiau să ajungă la fratele meu. problema era alta. Noi stătream perete în perete. Aveam două apartamente lipite unul de celălalt. Și eu atunci le spuneam: „Veniți încoace, că e la antrenament. Vine, îl așteptăm”. 50-50, mai prindea el, mai prindeam eu”, a povestit Augustin Viziru.

In cadrul interviului, Augustin Viziru si-a spus si parerea despre o eventuala casatorie.

„Eu consider, din punctul meu de vedere, ca să fii un om împlinit ai nevoie de o familie. pentru că familia îți oferă liniște. Eu mă simt bine în momentul de față”, a spus el.

Mai mult decat atat, Augustin Viziru a vorbit și despre casnicia pe care a avut-o cu Oana Mares.

Ce-am învățat din fosta mea căsnicie a fost un singur lucru. Din păcate, noi ce vedem când suntem mici facem în oglindă când ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce să caut într-o relație din punctul meu de vedere. Pentru că eram tânăr, făceam ce voiam și totuși ideea…

M-am băgat într-o relație mai mult de dragul de a avea o relație. Dar eu, în toată relația mea, mințeam și când dormeam. Trăiam într-un stres permanent. iar în ultima vreme, eu am considerat că nu mai e cazul să mint niciodată. pe nimeni. Transformarea e destul de radicală. Dar adevărul ăsta e, dacă nu minți niciodată, ești foarte relaxat pentru că nu ai nimic de ascuns. Ideea e că sunt mult mai ok așa și mult mai relaxat așa. Și așa pot să-mi văd de ce am făcut, de treburile mele….

Dacă o să găsesc persoana potrivită n-am să ezit nicio secundă…”, a încheiat Augustin Viziru.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X