După mai multe zile în care gradele au oscilat în termometre, meteorologii fac un anunț de ultimă oră! Se pare că vremea se schimbă în România.

Potrivit datelor furnizate de ANM, vremea se schimbă radical în România. Dacă până acum aveam parte de temperaturi cât de cât plăcute, mai ales pentru această perioadă de iarnă, gradele scad în termometre în următoarele zile și trebuie să ne așteptăm la frig, iar în unele regiuni, chiar la zăpadă!

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă. În următoarea perioadă, la munte se vor înregistra ninsori, iar temperaturile vor ajunge până la -12 grade Celsius, potrivit informațiilor oferite de meteorologi.

Citește și: Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani! Care este evolutia vremii

Cum va fi vremea pe regiuni:

Vremea în Banat

În Banat, meteorologii anunță că temperaturile vor crește ușor, dar cu toate acestea, iarna rămâne în drepturi. Se vor înregistra între 2-4 grade Celsius în următoarele zile, dar vor exista și temperaturi negative, după cum informează specialiștii. Astfel, minimele vor ajunge până la -4 grade Celsius, iar în intervalul 24-26 ianuarie, în termometre vor fi -6 grade Celsius.

Vremea în Crișana

În Crișana, meteorologii anunță maxime de până la 6 grade Celsius în următoarea perioadă, urmând ca înre 24-26 ianuarie să se înregistreze minime de până la -6 grade Celsius.

Vremea în Transilvania

În Transilvania, lucrurile se complică puțin. Meteorologii anunță temperaturi extrem de scăzute ce se vor încadra între -4 și -7 grade Celsius. Cu toate acestea, nu sunt așteptate ninsori.

Vremea în Maramureș

Specialiștii anunță temperaturi de 3 până la 7 grade în prima jumătate a lunii ianuarie, urmând ca spre sfârșitul acestei luni, gradele să scadă și să se înregistreze minime de până la -8 grade Celsius.

Vremea în Moldova

Nici în Moldova nu sunt vești prea bune. Potrivit datelor furnizate de ANM, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 2 până la 7 grade în prima parte a lunii, iar spre sfârșitul lui ianuarie, temperaturile scad drastic și ajung la minime de până la 06 grade Celsius.

Vremea în Dobrogea, Muntenia și Oltenia

În aceste regiuni, meteorologii anunță că temperaturile vor fi aproximativ identice. Se vor înregistra maxime de până la 7 gtrade Celsius, iar minimele vor fi de -6 grade Celsius.