evzmonden.ro Web analytics

Dupa ce Monica Gabor a fost SURPRINSA in timpul unei PARTIDE DE AMOR, un JURNALIST CELEBRU a spus ADEVARUL: “In spatele acestei povesti se ascunde un om…”

Dupa ce Monica Gabor a fost SURPRINSA in timpul unei PARTIDE DE AMOR, un JURNALIST CELEBRU a spus ADEVARUL: “In spatele acestei povesti se ascunde un om…”
Dupa ce Monica Gabor a fost SURPRINSA in timpul unei PARTIDE DE AMOR, un JURNALIST CELEBRU a spus ADEVARUL: "In spatele acestei povesti se ascunde un om..."

Se revina asupra unui scandal legat de sex, petrecut in urma cu multi ani, care i-a avut ca protagonisti pe Monica Gabor si Irinel Columbeanu.

In anul 2007, bomba a fost aruncata in presa romaneasca, odata cu aparitia unei inregistrari in care Monica Columbeanu ii facea sex oral sotului sau intr-un restaurant.

Jurnalistul Mircea N. Stoian a revenit asupra acestui subiect si a scris pe blogul sau adevarul despre acest scandal mediatizat, despre care sustine ca a fost o facatura.

„Alături de Bianca Drăgușanu, Monica Gabor, ex-Columbeanu a fost femeia cea  mai mediatizată  a ultimelor două decenii, ambele concurând cu succes, la locul I în expunere mediatică. Cu toate că multe firme puternice au cheltuit și cheltuiesc sute de mii de euro pentru a atinge gradul de mediatizare la care au ajuns cele două, nici o companie nu se poate lăuda că a reușit să obțină o vizibilitate atât de mare cu costuri atât de mici, indiferent cât se screm agențiile de publicitate, și copywriterii, mulți dintre ei foști ziariști la nivel mediocru. Momentul culminat al expunerii în presă a divei de la Piatra Neamț a fost apariția pe piață a unui film în care Monica, pe post de consoartă cu drepturi depline, îi executa o felație soțului de atunci Irinel, și el beneficiarul unei mediatizări la care ar fi sperat niciodată.

În spatele acestei povești se ascunde un om a cărui prezență mediatică a marcat fundamental evoluția presei tabloide românești. E vorba de… mentorul meu în ale golăniei de presă,… prieten adevărat, profesor de franceză, om de rafinată cultură, geniu al combinațiilor  de presă și ziarist inconfundabil, prea repede dispărut de pe această lume, pe care noi, discipolii întru presă l-am iubit și respectat. Dacă ar mai fi trăit, ar fi pus presa pe jar și acum…

Iată cum arată adevărata poveste a momentului în care Monica Columbeanu îi face sex oral soțului, întun separeu de restaurant, povestit de…, la un pahar de vin, întro cârciumă din cartierul Panduri, unde  a locuit.

În perioada respectivă… era ”consilierul de comunicare” al lui Irinel Columbeanu, fostul meu coleg de liceu, a cărui minte ascuțită compensează statura ingrată  cu care l-a înzestrat natura. Iată povestea.

”Eram la Iri la piscină și vorbeam de una, de alta, ca de obicei. Iri și-a luat la un moment dat inima în dinți și m-a întreabat:

–Cum facem să mai apar și eu în presă? m-a întrebat Iri

–Hai să ne gândim” Ce-ar fi să-ți facă nevastă-ta un oral care să fie filmat” i-am spus cu oarecare teamă. Nu credeam că va accepta.

–Nu, nu.- a protestat Irinel- e prea nasol. Nu vreau. Mă expun prea tare”

–Hai că nu se va vedea nimic. l-am asigurat, intuind că, în final, va accepta

–În plus impactul va fi foarte mare – i-am răspuns.

Până la urmă, după ce i-am spus cum va arăta filmarea și ce se va întâmpla după ce va ieși pe piață a acceptat. Monica a acceptat fără nici un alt comentariu. Știa că povestea asta cu filmul îi va ridica și mai mult cota pe piață. Cum ea scotea bani buni din prezentări de modă și apariții la televizor, un  film ca ăsta îi venea mănușă, mai ales că nu avea nimic indecent sau imoral în el. Făcea sex oral soțului, nu unui străin.

În plus, nu se vedea nimic, totul era mimat. Am inventat o poveste cu un chelner, care a filmat totul și a vrut să vândă materialul uni ziar. Până la urmă filmul a apărut fără implicarea cuiva. Ca nimeni să nu aibă ce comenta, zona în care Monica presta era obturată de un pahar. Ne-am chinuit o grămadă să punem paharul ăla acolo ca să nu se vadă nimic. Monica a mimat perfect.

Presa a vuit săptămâni în șir pe subiectul ăsta. Iri a devenit brusc un om și mai căutat, Contractele au început să curgă și mai tare pentru Monica.  A fost perioada în care e devenit femeia cu cea mai mare expunere mediatică din România, și a eclipsat-o pe ”concurenta” ei Bianca Drăgușanu. Nici un om politic nu a ajuns la nivelul ăsta de mediatizare. Nici măcar Președintele. Nici unul, nici altul, nu mai făceau față invitațiilor la emisiuni. A fost o lovitură de presă” mi-a mai spus…, privind undeva, în zare, prin fumul țigării abia aprinse.

Întâmplarea a avut loc în 2007, iar ecourile nu s-au stins nici acum, dovadă clară că imaginația unui ziarist de elită, dublată de o solidă cultură, poate face ceea ce nu reușește să facă o armată de PR-iși și agenții de publicitate, cu portofoliul doldora de diplome, multă înfumurare și cunoștiințe de manipulare zero”, a scris jurnalistul Mircea N. Stoian pe blogul său.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X