După ce Ludovic Orban o oferit prima declarație in urma anunțului făcut de Klaus Iohannis, Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa liderului PNL.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca Ludovic Orban este noul premier al tarii noastre! Acesta a vorbit si despre organizarea alegerilor anticipate, iar declaratia lui a fost comentata de Cristian Tudor Popescu.

„Nu văd avantajul alegerilor anticipate, dimpotrivă, dacă acum pică guvernul Orban, mai vine o dată Orban, înțeleg, pică și aceea sau nu pică? Greu de crezut că o să pice, pentru că nu sunt partide care să aibă interesul alegerilor anticipate, în afară de USR-PLUS”, a declarat jurnalistul.

Citește și:

CTP l-a criticat dur si pe Ludovic Orban, dupa ce acesta a oferit prima declaratie in urma anuntului oficial facut de Klaus Iohannis.

„Ce a enunțat Ludovic Orban e o dezvoltare a exprimării sintetice a cunoscutului economist, politolog și filosof Gheorghe Hagi – ar fi bine să fie bine ca să nu fie rău, asta e tot. Trebuia să spună: vom începe prin a identifica găurile în care putem să ne rupem gâtul, lăsate de PSD în buget, în diverse agenții, care sunt înțesate de oameni PSD. Cum poți să aplici măsurile astea frumoase de care vorbește dl. Orban când întreg aparatul de stat este înțesat de diverse pile, relații, nepoate, amante, oameni din partid”, a mai spus jurnalistul, potrivit StirileKanalD.ro