evzmonden.ro Web analytics

Dupa ce Ilie Nastase si Brigitte Sfat au DIVORTAT, ACTUALUL IUBIT al BRUNETEI ofera DEZVALUIRI ULUITOARE: „O femeie care stie sa faca…”

Dupa ce Ilie Nastase si Brigitte Sfat au DIVORTAT, ACTUALUL IUBIT al BRUNETEI ofera DEZVALUIRI ULUITOARE: „O femeie care stie sa faca…”
Dupa ce Ilie Nastase si Brigitte Sfat au DIVORTAT, ACTUALUL IUBIT al BRUNETEI ofera DEZVALUIRI ULUITOARE: "O femeie care stie sa faca..."

Dupa o poveste de dragoste cu nabadai, Ilie Nastase si Brigitte Sfat au semnat intr-un final actele de divort. Reamintim ca cei doi au inceput sa isi refaca vietile amoroase cu mult timp inainte de despartirea oficiala.

Ilie Nastase uraste singuratatea si nu a putut sa stea fara o partenera, asa ca si-a gasit fericirea in bratele Ioanei, femeia care ii seamana leit fostei sale sotii. Asa cum era de asteptat, Brigitte Sfat i-a urmat exemplul si a inceput si ea o noua poveste de dragoste cu un tanar pe nume Corneliu Oana.

Odata ce divortul celor doi s-a pronuntat, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 1, actualul iubit al Brigittei Sfat a hotarat sa dezvaluie cum a cunoscut-0 pe bruneta.

„Am cunoscut-o la începutul anului pe brigitte, ca asociat. Știam despre ea doar ce văzusem la televizor, nu foarte multe lucruri. Mi s-a părut o persoană foarte caldă, cu un suflet foarte bun, o femeie care știe să facă afaceri și care îți dă încredere. ca afaceristă e chiar perfectă și chiar mi-a dat încrede să mă asociez cu ea și să facem o afacere împreună.

Prima discuție cu ea a fost foarte la obiect, ea a fost foarte sinceră. Mi-a dat încredere că totul va fi bine și că știe exact ce face. ne vedeam la magazin doar când aveam treabă. Ne vedeam din când în când.

În timp, am început să mergem și la sală. Am aflat de la televizor și o vedeam tot timpul supărată, a avut probleme. La fel, am trecut și eu printr-o depresie și m-a ajutat foarte mult cu niște sfaturi, pentru că nu știam cum să analizez și eu situația mea. Eram aproximativ în aceeași situație și se vedea pe ea că e supărată.

Nu mi-a fost lucruri, doar ce vedeam la televizor. Se vede pe om când e bine sau supărat. Era tristă, câteodată nervoasă, câteodată supărată și se vedea, pur și simplu. Zâmbetul pe buze s-a adus reciproc pentru că eram amândoi în aceeași situație și ne-am înțeles unul pe celălalt. Știam fiecare prin ce trece și nu ne-a fost foarte ok. Au fost niște clipe destul de grele pentru amândoi. Poate mai mult pentru ea că era și persoană publică.

Mi-a spus să îmi rezerv o seară să merg cu ea la biserică și din acel moment să îmi dau singur seama de anumite aspecte și să mă liniștesc. Chiar m-am liniștit în seara respectivă. Când am fost cu ea la biserică am simțit o liniște. Eram și eu agitat în momentele acelea. M-am liniștit în acea zi și am început să gândesc mai clar. Dacă o poți numi întâlnire, da, a fost (n.r. prima lor întâlnire). A vrut să-mi arate și colțișorul ei unde se rupe de tot și se reîncarcă și a funcționat și pentru mine. Am început să citesc Biblia.

Este o persoană foarte bună, foarte sufletistă. Este un om cu un suflet foarte mare și mi s-a părut diferită față de televizor. Are o personalitate puternică, care mie îmi place, de altfel. A încercat să se impună, fiind o femeie puternică, nu mă deranjează acest lucru. Este o femeie foarte atrăgătoare, frumoasă, deșteaptă, puternică. Scânteia la mine era aprinsă probabil mai demult. dar știam situația ei, știam că este o femeie căsătorită. Acum aproximativ două luni am început să avem o relație”, a declarat Corneliu Oană.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X