Dupa ce a fost surprinsa fara VERIGHETA, Anca Serea a cedat si a spus ADEVARUL: „Nici nu am apucat sa ii spun lui Adi…”

Anca Serea a oferit declaratii despre casnicia sa, dupa ce a aparut fara verigheta pe deget in cadrul unui eveniment si a starnit diverse speculatii.

„Deocamdată, ferească Dumnezeu, nu. Nu! Ăsta e răspunsul (n.r. despre un presupus divorţ). Eu nu am fost deranjată de subiect în sine. Eu ştiu adevărul. Eu am fost invitată la un eveniment şi nu aveam verigheta”, a declarat Anca Serea, potrivit spynews.ro.

In plus, Anca Serea a dezvaluit si motivul pentru care nu l-a insotit pe partenerul sau de viata, Adi Sana, la botezul unui fin de-al lor, baiatul Sandrei N. .

„Am avut o perioadă în care chiar nu m-am simţit foarte bine. Eu nu am apucat să îl anunţ nici măcar pe Adi. Nu am mai ajuns la botez pentru că a trebuit să trag maşina pe dreapta… 

Am o anemie destul de severă. Am descoperit-o când aveam 19 ani, ea s-a acutizat odată cu naşterile. Nu am descoperit care este cauza. Am fost suspectă de alte chestii, dar nu este cazul. Nu pot să iau suplimente de fier decât intravenos… Am simţit că nu mai pot să conduc. Nici nu am apucat să îi spun lui Adi pentru că am rămas fără baterie”, a explicat Anca Serea.