evzmonden.ro Web analytics

Dupa ce a fost JIGNITA in ultimul hal, Delia a luat foc si a spus lucrurilor pe nume: „Ești foarte IDIOT..”

Dupa ce a fost JIGNITA in ultimul hal, Delia a luat foc si a spus lucrurilor pe nume: „Ești foarte IDIOT..”
Dupa ce a fost JIGNITA in ultimul hal, Delia a luat foc si a spus lucrurilor pe nume: "Ești foarte IDIOT.."

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De la începutul carierei sale și până în prezent, aceasta a reușit, cu brio spunem noi, să se țină departe de scandaluri.

Cu toate acestea, când se simte atacată, artista răspunde imediat cu aceeași moneda. Delia este recunoscută pentru stilul ei franc de a spune lucrurilor pe nume și exact asta face și acum, când un fan a supărat-o pe Instagram, scire ciao.ro.

Recent, Delia a avut o reacție sălbatică la adresa unui fan: „Ești idiot! Ești incredibil de idiot!”

De această data, a fost rândul unui bărbat să fie „sancționat” după ce acesta ar fi postat un comentariu pe pagina ei despre vârstă pe care artista o are și pictorialele sexy pe care le face deși nu ar mai fi cazul.

„Nu mai ştii cum să te zbanţui pentru like-uri. Ce ai fost şi ce ai ajuns. Erai mai frumoasă şi mai naturală pe vremea când cântai cu Nick. Acum nu vrei să accepţi ca fiecare om ca şi tine de altfel îmbătrâneşte”, este comentariu care a înfuriat-o pe solistă.

Aceasta a fost picătura care a umplut paharul! Imediat artista a și luat foc și i-a răspuns chiar public, fără să-i șteargă sau să-i cenzureze comentariul

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X