Dupa ce a fost DIAGNOSTICAT cu CANCER, Gheorghe Turda a oferit DEZVALURI EMOTIONANTE: „Am primit cu optimism …”

Dupa ce a fost DIAGNOSTICAT cu CANCER, Gheorghe Turda a oferit DEZVALURI EMOTIONANTE: „Am primit cu optimism …”
Dupa ce a fost DIAGNOSTICAT cu CANCER, Gheorghe Turda a oferit DEZVALURI EMOTIONANTE: "Am primit cu optimism ..."

Dupa ce a fost DIAGNOSTICAT cu CANCER, Gheorghe Turda a oferit DEZVALURI EMOTIOANTE: „Am primit cu optimism …”

In urma cu cateva luni, Gheorghe Turda a trecut prin momente de groaza in momentul in care a fost diagnosticat cu carcinom cutanat. Artistul sustine ca a invins lupta cu cancerul de piele, iar acum se simte mult mai bine.

„M-a deranjat un neg cât un bob de piper în perciun. La un moment dat s-a spart bubița și m-am speriat. Am venit imediat la consult. Doamna doctor Mihaela Leventer a zis că e nevoie să fac o operație. Am avut încredere în doamna doctor și în metoda folosită de dânsa, tehnica Mohs. De la programare până la operație a durat o săptămână. Am trecut peste această fază. Dumnezeu ne-a ajutat’, a dezvaluit Gheorghe Turda, potrivit Libertatea.

Artistul a suferit o interventie chirurgicala printr-o tehnica ce are succes in proportii de 99, 7%, microchirurgia Mohs. „Nu m-am speriat. Am primit cu optimism rezolvarea acestei situații în care am intrat. Noi, persoanele cu ochii albaștri și tenul deschis, suntem predispuse la așa ceva. Recunosc și că am fost puțin neglijent, doritor să stau la soare mai mult decât trebuie. Am fost trei zile în luna august pe Litoral şi am luat soarele cu toptanul. Pielea închisă la culoarea deschisă a ochilor dă foarte bine, dar am tras!’, a mai declarat Turda.

„Pielea este un organ foarte sensibil iar noi, artiștii, suntem foarte expuși. De multe ori trebuie să cântăm pe scene în soare, în frig, în condiții imprevizibile, uneori grele pentru noi’, a concluzionat artistul pentru doctorulzilei.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X