După ce a fost CRITICATĂ, Loredana Groza a transmis un mesaj DUR celor care au făcut asta: „Sincer, nu mă interesează…”

După ce a fost CRITICATĂ, Loredana Groza a transmis un mesaj DUR celor care au făcut asta: „Sincer, nu mă interesează…”
După ce a fost CRITICATĂ, Loredana Groza a transmis un mesaj DUR celor care au făcut asta: „Sincer, nu mă interesează...”
Autor:

Loredana Groza, una dintre cele mai sexy artiste de la noi, în vârstă de 48 de ani, a fost criticată  aspru din partea celor care o urmăresc, cu privire la transformarea spectaculoasă de care a avut parte în ultima perioadă. Artista a menționat că din punctul său de vedere  oamenii care o critică o plac mai mult decât vor ei să recunoască.

Declarațiile artistei vin imediat după ce fanii au criticat-o dur pe contul de socializare, atunci când au constatat că interpreta este transformată total și arată mult mai tânără, semn că a apelat la ajutorul specialistului.

„Sincer, nu mă interesează şi îmi sunt indiferenţi. Cei care te urmăresc şi scriu mesaje negative înseamnă că au ceva pentru tine, că le pasă şi ăsta e un compliment indirect. E poate mai mult decât un simplu mesaj de la ei. Cel care îţi transmite un mesaj negativ, doar pentru faptul că şi-a vărsat oful, cumva te place mai mult decât vrea să recunoscă”, a declarat Loredana Groza, pentru click.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X