Feli, cântăreața și compozitoarea română care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României, a anunţat că este însărcinată într-o manieră emoţionantă.

Felicia Donose cunoscută mai bine sub numele de scenă Fely sau Feli și-a împărtășit fericirea prin cântec.  Așadar, cântăreaţa de 31 de ani a ales să dea vestea cea mare prin intermediul unei noi melodii, „Două inimi“.

Invitata in cadrul emisiunii ‘Neatza’, prezentata de Razvan si Dani, Feli a vorbit deschis despre problemele pe care le intampina in sarcina, iubitul sau, dar si despre noul ei single.

Artista a dezvaluit ca nu are pofte la ore tarzii, insa are anumite preferinte mai ciudate de cand este insarcinata. Mai mult decat atat, in ciuda faptului ca nu a marturisit cine este tatal copilul sau, Feli a tinut sa sublinieze ca iubitul sau este extrem de atent si grijuliu cu ea.

“Am niște ciudățenii d-asta (n.r.: pofte). Da (n.r.: are strări de rău), mai greu. Voi, bărbații ar trebui să fiți foarte atenți cu femeile în general, mai ales atunci când sunt însărcinate. (…). «Rațele și vânătorii» e o piesă făcută în timpul sarcinii și o lansez acum la voi. (…)”, a marturisit Feli in cadrul matinalului de la Antena 1.