Dumnezeule, mare! Oana Zăvoranu este de recunoscut. Ce se întâmplă cu ea? Fanii s-au crucit când au vazut-o / VIDEO

Oana Zăvoranu a ajuns de nerecunoscut după ce a făcut publică o înregistrare realizată în intimitate. Cunoscuta vedetă TV a trecut printr-o schimbare , iar fanii abia au reușit să o mai recunoască.

După ce și-a aplicat o mască hidratantă pentru față și una pentru urechi, Oana a publicat pe Instagram un filmuleț video. Mai mult, fosta soție a lui Pepe a transmis un mesaj acid pentru femeile din România.

“Pentru că ați cerut, v-am dat! Masca pentru urechi clăpăuge, foarte puțin cerută pe piața mondială și chiar și pe cea românească, a venit! Eu am fost una dintre norocoasele care am reușit să pun mâna pe ea, printre primele. Doresc să îmi fac urechi clăpăuge, pentru că, dacă sunt prea frumoasă, nu e bine nici așa. Părul se strânge aferent pentru a nu împiedica contactul cu urechile. Pentru mai multe informații, vă rog să mă contactați”, a afirmat actrița din serialul “Sacrificiul” ce se difuzează în această perioadă la Antena 1.

Citește și:

La descrierea clipului video de mai jos, postat pe contul ei de Instagram, bruneta  a oferit detalii despre masca folosită.

“Ați cerut, v-am dat… prima mască pentru urechi clăpăuge a sosit! Nu fiți invidioase, abia am pus mână pe ea, m-am luptat mult, dar a meritat! Timp de 34-45 de minute se țin urechile în tensiune maximă cu ajutorul ei… Și… ta-na-naaaa 😂😂😂 De azi, am urechi clăpăuge, dar hidratate, cum nu are nicio baragladină… sâc! Dacă n-aveți simțul umorului nu va aventurari pe la mine, stați acolo triste, proaste și neprihănite 🤣🤣🤣 To be continued… (n.r.: Va continua) #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oanazavoranuluxuryfashion♊️👗 #oanazavoranufashion👑 #june16perfume #gorgeous #mask #beaglebigears”, a scris actrița.

Citește și:

 

https://www.instagram.com/p/B39wefHp_zf/