Dumnezeule! Dramele continua in viața unei celebre actrițe. Dezvăluiri cumplite: “Vreau sa mor și eu!”

Nataşa Raab, actrița din celebra reclamă ”Prea bun, prea ca la țară” își strigă durerea după moartea soţului ei, medicul Val Gutul. Ea a postat mai multe mesaje triste pe reţeaua de socializare.

„Am rămas a nimănui. DOAMNE, SOŢUL MEU VAL DR. Gutul m-a lăsat singură, a nimănui ! Vreau să mor şi eu! AVEA DOAR 66 DE ANI!!!”, a scris actriţa. Soţul ei a decedat în urma unei boali incurabile.

Postarea actriței a strâns sute de comentarii, deopotrivă mesaje de condoleanțe și de încurajare din partea apropiaților și a admiratorilor.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Ea s-a născut la Huedin și a purtat numele de Natașa Rab – Guțul. A copilărit apoi la Cluj, într-o familie în care toată lumea cânta. A absolvit Liceul Gheorghe Barițiu din Cluj-Napoca și Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București (1988), la clasa profesorului Mircea Albulescu.

După absolvirea facultății, a devenit actriță la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova. De-a lungul anilor, a mai colaborat cu Teatrul Odeon din București și Teatrul Național din Cluj. A jucat în mai multe spectacole de teatru, iar în 1990 a fost distinsă cu premiul UNITER.