Apar noi dezvaluiri socante la scurt timp dupa moartea fulgeratoare a lui Cornel Gales.

Reamintim ca fostul sot al Ilenei Ciuculete s-a stins din viata in urma unui accident rutier petrecut in Spania. Masina in care se afla s-a izbit violent de un parapet de pe autostrada!

Din pacate, Cornel Gales nu a purtat centura de siguranta, motiv pentru care a fost proiectat prin trapa masinii in momentul accidentului.

Trupul neinsufletit a fost mutilat

Potrivit Wowbiz, un prieten de-al lui Cornel Gales a marturisit ca trupul neinsufletit a fost mutilat in urma impactului, iar medicii iau reconstruit corpul.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

“A facut un sens giratoriu si acolo, la intrarea in autostrada, s-a speriat, sau cine stie ce s-o fi intamplat. S-a lovit de balustrada din stanga, apoi masina a fost proiectata in dreapta. Impactul a fost devastator pentru el.

“A iesit prin trapa, nu purta centura de siguranta, a murit pe loc. Piciorul era sectionat, avea capul zdrobit, nu il mai recunosteai”, a povestit un prieten de-a lui Gales pentru wowbiz.ro.

“A fost dus la Spitalul Clinic din Valencia, acolo unde medicii spanioli i-au reconstruit capul. L-au pus in sicriu, noi, prietenii, l-am vizitat acolo si ne-am recules, nu ne-au lasat mai mult de o jumatate de ora sa stam la spital.

“Apoi, am aranjat ca sicriul sa fie dus la o firma de pompe funebre, care se ocupa de repatrierea cadavrului”, a mai spus prietenul lui Gales.