Dumnezeule! Cher este desfigurata din cauza botoxului. Vedeta a ajuns de nerecunoscut si este comparata cu un travestit! – FOTO

Vedetele sunt capabile sa depuna multe sacrificii pentru a arata mai bine, insa rezultatele nu sunt intotdeauna cele mult asteptate.

Cher este celebră atât pentru ținutele sale provocatoare care îi pun în valoare trupul, cât și pentru numărul mare de operații estetice de care este foarte mândră.

Din cauza recordului pe care il detine la numar de operatii estetice, Cher, in varsta de 73 de ani, a ajuns de nerecunoscut si este comparata cu un travestit.

Citește și: Retinerea lui Mircea Beuran! Monica Pop: "Bag mana in foc pentru el"

De-a lungul anilor, Cher a apelat la mai multe interventii chirurgicale, iar imaginea sa de diva a ramas doar o amintire! Artista este comparata acum cu un travestit, iar fanii sunt de parere ca si-a pierdut orice urma de feminitate.

In ciuda faptului ca operatiile ii mascheaza destul de bine ridurile, numeroasele “imbunatatiri” nu au facut decat sa atraga atentia carcaotasilor, care sustin ca artista a ajuns sa aiba trasaturi masculine.