evzmonden.ro Web analytics

Dumnezeule! Angelina Jolie nu mai este ce a fost! Uite in ce HAL a ajuns sa arate – FOTO SOCANT

Dumnezeule! Angelina Jolie nu mai este ce a fost! Uite in ce HAL a ajuns sa arate – FOTO SOCANT
Dumnezeule! Angelina Jolie nu mai este ce a fost! Uite in ce HAL a ajuns sa arate - FOTO SOCANT

Schelet ambulant, cum ar spune un român dintr-o bucată! Angelina Jolie ar cântări acum numai 34 de kilograme, potrivit Radar Online. Din cauza divorţului de Brad Pitt, actriţa ar fi ajuns doar o umbră a divei de altădată. Apropiaţii se tem pentru viaţa ei.

“Are braţele ca nişte scobitori, picioarele ca beţele. Nu încetează să slăbească”, a spus recent o sursă apropiată actriţei citată de site-ul radaronline. “Va ajunge să nu i se mai recunoască nici faţa. Toată lumea spune că suferă de anorexie, dar e greu să se declanşeze o anorexie mintală adică o repulsie faţă de alimente, însoţită de pierderea totală a poftei de mâncare, după o anumită vârstă”, a spus nutriţionistul Jean-Michel Cohen, potrivit unimedia.info.

 Înainte de divorţ Angelina Jolie nu mânca, din solidaritate cu copiii care sunt victimele foametei. După ce a dat divorţ de Brad Pitt (52 de ani), la 20 septembrie, a început să nu se mai hrănească, de supărare.
În mod sigur a slăbit rău din cauza stresului provocat de despărţire şi a depresiei. Nu mai are nici o bucurie. Divorţul a distrus-o, a adăugat doctorul Cohen. Angelina Jolie a luat hotărârea să se despartă de Brad Pitt după ce starul s-a îmbătat şi a consumat droguri în timpul unei călătorii cu avionul.

Exploziv! EA este FIICA celui mai ÎNJURAT om din România! Alexandra a pozat GOALĂ, acoperită doar de MÂINI! – IMAGINI GRĂITOARE

Un NUTRIȚIONIST ROMÂN spulberă toate MITURILE: ” Sportul NU ajută la SLĂBIT „

FOTO înainte și după! Vedete care au slăbit peste 50 de kg de căciulă!


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X