La începutul anului, Ducele și Ducesa de Sussex își anunțau retragerea din calitatea de membri seniori ai casei regale britanice. Ieri, Meghan Markle și Prințul Harry au revenit în Anglia pentru prima oară după Megxit.

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, cei doi au participat la Endeavour Fund Awards. Evenimentul este organizat în cinstea veteranilor de război răniți în lupt. Ei folosesc sportul ca metodă de recuperare și reabilitare.

Ducesa a strălucit la ceremonia de ieri seară, la brațul soțului său, ducele de Sussex! Cuplul regal a fost centrul de interes al fotografilor care au reușit să surprindă fotografii cu adevărat artistice. Picurii de ploaie și blitzurile aparatelor de fotografiat au creat un efect cinematografic deosebit.

Citește și: Imagine graitoare din trecutul lui Meghan Markle! Poza cu primul sau iubit a facut inconjurul lumii

Ducele i-a ținut elegant umbrela soției sale, în timp ce se îndreptau dinspre mașină spre intrarea de la Mansion House. Meghan a zâmbit în majoritatea timpului, declarând că este ”plăcut să fiu înapoi aici.”

Cei doi au omagiat rezultate veteranilor de război care au avut rezultate excepționale în domeniul sportului. Ducesa a prezentat premiul pentru Celebrating Excellence Award, recunoscând că alegerea a fost dificilă. Ulterior, cei doi au participat la o ședință foto alături de toți ceilalți invitați.

Meghan a preferat să poarte branduri englezești. A purtat o rochie midi turcoaz, de la Victoria Beckham, alături de pantofi bluemarin Manolo Blahnik. La rândul său, prințul Harry s-a asortat cu soția sa și a ales un costum albastru închis, cu o cravată bleu.