}

Drumul dreptății

Filmul zilei

Drumul dreptății
Drumul dreptății
Autor:

Știri, talk-show-uri, emisiuni pe teme economice, politice și sociale, filme artistice, seriale și documentare – le găsiți în Ghidul TV online al Evenimentului zilei.

 

Filmul zilei este oferit de Pro TV la ora 22.45. „Drumul dreptății” este un remake al peliculei cu același nume realizate în 1957. Fermierul Daniel Evans (Christian Bale), veteran al Războiului Civil, este pe cale de a pierde agoniseala de-o viaţă deoarece îi datorează o sumă uriaşă unei persoane influente din Bisbee. Tocmai de aceea, atunci cînd i se oferă ocazia de a face rost de 200 de dolari, bani care l-ar salva, el nu stă pe gînduri şi acceptă. Doar că misiunea pe care trebuie să o ducă la bun sfîrşit nu este una obişnuităşi nici lipsită de pericole. El trebuie să-l escorteze pe Ben Wade (Russell Crowe), un tâlhar care făcea ravagii în zonă jefuind diligenţe, pînă în Contention.

Un alt film foarte bun a fost programat de Antena 1, la 0.00. „Cascada Seraphin” îi are în rolurile principale pe Liam Neeson și Pierce Brosnan. Prima TV, ca și HBO, vin cu comedii: „Extratereștri din mansardă” (20.30) și respectiv „Domnișoare de onoare” (21.00). AXN White difuzează la ora 22.00 „Mănâncă, roagă-te, iubește”, cu Julia Roberts și Javier Bardem.

Discovery Channel prezintă la ora 20.00 premiera documentarului „Comoara in depozit” în care doi soţi, Brandon şi Lori, participă la cele mai competitive licitaţii pentru diverse unităţi de depozitare din America.

Fanii lui Shrek îi pot urmări aventurile la Pro Cinema începând cu ora 20.00. În „Shrek al treilea”, simpaticul monstru este desemnat succesorul socrului său, dar face eforturi să-l găsească pe moștenitorul de drept al tronului.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X