Drumul blestemat de la MARE. Pe şoseaua în care au murit ieri cinci tineri s-a spulberat şi Dan Sava de la Vacanţa Mare

Drumul blestemat de la MARE. Pe şoseaua în care au murit ieri cinci tineri s-a spulberat şi Dan Sava de la Vacanţa Mare
Drumul blestemat de la MARE. Pe şoseaua în care au murit ieri cinci tineri s-a spulberat şi Dan Sava de la Vacanţa Mare
Autor:

Drumul care leagă oraşul Constanţa de Mangalia este unul dintre cele mai periculoase din ţară, mai ales vara, când este foarte aglomerat. Ieri şi-au pierdut viaţa, într-o secundă, cinci tineri, într-o tragedie care s-a produs în jurul orei 19.20. Martorii spun că șoferul vinovat de producerea accidentului circula cu viteză dinspre Mangalia spre Constanța, la volanul unui autoturism Skoda.

La aproximativ un kilometru de o curbă periculoasă, a pătruns pe contrasens. Cei care au văzut întreaga scenă susțin că neatenția a provocat nenorocirea: ei au declarat polițiștilor că l-au văzut pe bărbat în timp ce număra bani dintr-un plic și vorbea la telefon, deși se afla la volan. De altfel, în mașina lui Constantin Vicol, în vârstă de 48 de ani, șoferul vinovat, s-ar fi găsit mai multe banconte împrăștiate.
A lovit frontal un SAAB înmatriculat în Italia, care circula dinspre Constanța spre Mangalia. Patru persoane se aflau în mașina cu numere de Italia: Laura Tutanis, în vârstă de 35 de ani, Irina Milea, de 36 de ani, ambele din Mangalia, Mihai Păsărică, în vârstă de 37 de ani, din localitatea 2 Mai și un cetățean italian în vârstă de 52 de ani.

dan sava de la vacanta mare

Coliziunea s-a produs în apropiere de localitatea 23 August, unde, de regulă, se circulă cu viteză foarte mare şi unde foarte multe persoane şi-au pierdut viaţa. Tot în aceeaşi zonă a murit şi actorul de comedie Dan Sava, care a fost membru al trupei „Vacanţa Mare” şi-a pierdut viața într-o vineri dimineața, într-un accident rutier, petrecut în jurul orei 04:30, într-o curbă periculoasă. Din cauza vitezei mari, Dan Sava a pierdut controlul direcției autoturismului său. Polițiștii au spus atnci că mașina a intrat apoi în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma impactului puternic Dan Sava a murit pe loc. În același accident au mai fost rănite grav și alte 2 persoane: Corina Livia Zuleanu, învățătoare din Craiova, și Claudiu Stancu tot din Craiova. Ei au suferit multiple traumatisme și au fost internați la Spitalul Clinic Județean Constanța.

Aproape 200 de persoane l-au condus pe ultimul drum. Alături de carul mortuar au mers soția lui și cei doi colegi din grup: Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X