evzmonden.ro Web analytics

Aceasta este singura IMAGINE cu SOTIA lui Florin Calinescu! Anamaria A MURIT chiar de ZIUA EI!

Aceasta este singura IMAGINE cu SOTIA lui Florin Calinescu! Anamaria A MURIT chiar de ZIUA EI!
Aceasta este singura IMAGINE cu SOTIA lui Florin Calinescu! Anamaria A MURIT chiar de ZIUA EI!

Oare cum mai are Florin Călinescu puterea să zâmbească? Celebrul actor şi om de televiziune este un bărbat greu încercat de soartă!
Ana-Maria Călinescu, soţia lui, a murit în martie 2005 la spitalul universitar din Bucureşti. Femeia s-a luptat cu o boală necruţătoare – cancer la gât. Mama celor doi copii ai lui Călinescu, fostă actriţă la Teatrul Mic până în 1996, a murit în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani și 27 de ani de căsnicie. Pe lângă moartea soţiei, cinci ani mai târziu, Florin Călinescu şi-a pierdut ambii părinţi.

Florin-Calinescu 2

Actrita a jucat, împreună cu soţul său, la Teatrul Mic din 1986 până în 1996 cand i-a fost depistat cancerul la gat. Ulterior, Volina, mama actorului, a murit în Săptămâna Mare a Paştelui, la fel ca şi soţia lui, de cancer. După două luni de la moartea mamei, tatăl său, Ion Calinescu a încetat din viaţă la 81 de ani, răpus tot de cancer.

sotia lui calinescu
După toate acestea, în 2012, Florin şi-a pierdut şi unul dintre fii! Şi asta după ce în anii 80, actorul işi pierdea o fetita, în vârstă de doar 5 luni!
Fosta sotie a lui Florin Călinescu, Ana Maria, s-a nascut pe 28 februarie 1958 şi a murit exact 47 de ani mai tarziu, la spital, după o luptă lungă cu un nemilos cancer la gât. În acea zi, actriţa îşi aniversa, pe lângă ziua de naştere, şi împlinirea a 27 de ani de căsnicie alaturi de cunoscutul artist si om de televiziune. Ana Maria a jucat impreuna cu sotul sau, pe scena Teatrului Mic, din 1986 pana in 1996, cand i-a fost depistata boala.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • esti un nemernic la fel ca si ceilalti in frunte cu securea pro moscovita de dinescu. si tu din tata ofiter de secu ca si alti turnatori din tara in frunte cu marele patriot dan puric va lafaiti in bani multi pe fondul unui popor tare prost. au plecat 4 mil din tara si se observa cine a ramas. ce satisfactie sa mai aveti cu dobitocii imbracti bine cu monograme pe fundul piscinei cu poeti care fac de mincare pe bani multi la tv cu afeceristi dubiosi ridicati peste noapte? si asta pentru a-si arata nuntile de neam prost? asta este sensul romanuslui sa rida ca prostul din orice si sa o puna de o avere tare ca sa moara de ciuda tot blocul. netrebnicilor!

  • DUMNEZEU nu bate cu ciomagul niciodata.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X