Marcel Toader a trecut prin momente critice acum cativa ani. Barbatul a ajuns pe masa de operatii, dupa ce a acuzat dureri puternice in zona inima, fara sa poata sa respire minute intregi!

Desi este cunoscut drept un tip sportiv, puternic, se pare ca omul de afaceri a avut probleme grave de sanatate, ba chiar a fost la un pas de moarte.

In anul 2012, Marcel Toader a trecut printr-o perioada dificila a vietii sale! Acesta a suferit un preinfarct, fiind necesara interventia de urgenta a medicilor pentru a-l salva.

Nimic nu prevestea o asemenea nenorocire! Era pe la inceputul lunii noiembrie, iar Marcel s-a dus la un targ de nunti, pentru a-si ajuta sotia la stand-ul pe care ea il avea in cadrul evenimentului! Nici nu a inceput bine ziua, caci, fara sa fi avut ceva pana atunci, barbatul a simit o durere in piept ca o gheara, apoi, incet, incet, nu a mai putut sa respire! Speriati, apropiatii au chemat ambulanta si Toader a fost transportat de urgenta la Spitalul Militar! Starea grava in care se afla i-a determinat pe medicii sa nu mai stea pe ganduri! L-au si bagat in sala de operatii si, intr-o ora si jumatate, i-au montat un stent! In cazul in care Marcel ar mai fi intarziat putin, si-ar fi pierdut viata! De altfel, doctorul care i-a facut interventia i-a spus clar, la prima vizita dupa interventia chirurgicala, ca mai avea 15 minute si inima ii ceda! Asa, a avut noroc si s-a salvat

, au dezvaluit apropiatii fostului rugbyist, conform wowbiz.ro.

Surse apropiate din anturajul lui Marcel Toader sunt de parere ca preinfarctul omului de afaceri a fost in stransa legatura cu problemele acestuia pe fond nervos.

 Marcel a fost intrebat de doctor daca a avut probleme in acea perioada, iar el ar fi raspus, cu un zambet amar, ca…da, chiar multe, „cat Casa Poporului”, o dovada clara ca inima i-a fost solicitata! Din fericire, interventia specialistilor a fost una care l-a ajutat in acel moment si, de atunci, el nu a mai trecut prin clipe dificile din punct de vedere medical

, au conchis apropiatii lui Toader.