Drama vieţii pentru Angelei Gheorghiu. Secretul despre care nu s-a știut

Angela Gheorghiu, una dintre cele mai renumite cântărețe de operă din lume, a afirmat că are aproape tot ce-şi doreşte. Întradevăr, celebra soprană se bucură de un adevărat succes pe plan profesional, însă n u se poate mândri la fel cu viaţa de familie.Ea a trecut prin clipe grele. A fost maltratată de fostul soț.

Cei apropiați au atenționat-o în ceea ce privește relația cu partenerul său de viață, însă, după cum spune ea, „când eşti îndrăgostit, eşti complet orb. Şi nu vrei să ştii nimic”.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Când s-a convins cu adevărat, Angela a decis să pună punct unui mariaj de 17 ani.

„Acum sunt diferită. În ziua în care am acceptat că trebuie să divorţez de Roberto, sunt sigură că adevărata mea persoană a ieşit la suprafaţă. Nu pot să mă mai prefac”, a ţinut ea să precizeze.

Drama vieţii pentru Angelei Gheorghiu. Am decis sa nu am copii

 „Am decis sa nu am copii. A fost foarte clar chiar de la inceput, intai cu Andrei, apoi cu Roberto. Niciunul dintre ei nu a obiectat. Am luat aceasta decizie din cauza muncii mele.

Odata am intrebat un medic, prieten, ce s-ar intampla cu vocea mea si cu corpul meu daca as avea un copil. Mi-a spus ca nimeni nu poate prezice cum ar raspunde, ca fiecare voce si corp au propriul mecanism. Exista cazuri ale unor femei care erau soprane si carora, dupa sarcina, li s-a schimbat vocea”, declara Angela Gheorghiu.

„Am decis sa nu am o astfel de temere. Dar, in acelasi timp, nu am avut aceasta nevoie de a avea un copil. In plus, am avut-o pe Ioana inca de la inceput. A fost ca si fiica mea si, in plus, a mai existat si fiica lui Roberto. Am fost mama lor multa vreme, asa ca am aceasta experienta si imi ajunge”, a mai spus soprana.