}

Drama unei cântărețe cunoscute! Mărturisiri dureroase despre AVORT: „Am făcut un avort…”

Drama unei cântărețe cunoscute! Mărturisiri dureroase despre AVORT: „Am făcut un avort…”
Drama unei cântărețe cunoscute! Mărturisiri dureroase despre AVORT: „Am făcut un avort...”
Autor:

Drama unei cântărețe cunoscute! După aproape 20 de ani, Irina, fostă componentă a formației Sweet Kiss, a făcut mărturisiri dureroase în cadrul unei emisiuni de la Antena 1. Ea a vorbit despre cum avortul făcut în tinerețe este posibil să-i fi afectat fertilitatea. 

Irina avea doar 20 de ani când trecea printr-o dramă personală, chiar dacă trupa Sweet Kissuna dintre cele mai la modă trupe din industria muzicală dăduse în acea perioada lovitura pe scena muzicii din România.

„Am făcut un avort. Se întâmpla în perioada în care eram în formație Sweet Kiss. Aveam foarte multe concerte, mergeam prin toată țara. Am început să mă simt rău. Eram cu punga în mașină. Mi-am luat un test, apoi am fost la un control. Eram cu un băiat cu care nu eram convinsă că voiam să rămân, era la început relația și nu m-am simțit pregătită să fiu mamă atunci”, a povestit artista la „Xtra Night Show”.

Aflată acum într-o altă etapă a vieții, într-o relație stabilă cu un bărbat care are un băiat de 11 ani, vedeta a dezvăluit că își dorește să devină mamă.

„Chiar am fost la medic și mi-au spus că sunt sănătoasă, dar că e posibil ca din cauza avortului să nu pot să fac. Noi ne dorim mult, iubitul meu are un băiat de 11 ani și nu are el o problemă. Aș vrea să încerc mai mulți doctori. Mi-aș dori o fetiță’, a mărturisit Irina Pavlenco, informează Libertatea.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X