Drama unei artiste celebre! Este una dintre cele mai indragite cantarete din lume, insa putini sunt cei care stiu ce teroare a trait.

Aimee Anne sau „Duffy”, cum mai este cunoscută cântăreața galeză, a acceptat să povestească, într-un mesaj postat pe Instagram, despre drama neștiută din viața ei. Din cauza acestei traume, Duffy a pus capăt și carierei artistice.

În vârstă de 35 de ani, cântăreța a vorbit în contextul condamnării lui Harvey Weinstein, mogulul american din industria cinematografică.

Drama unei artiste celebre: “Am supravieţuit, dar recuperarea a durat”

Citește și:

„Adevărul este, şi credeţi-mă că sunt bine acum, am fost violată şi drogată şi ţinută captivă mai multe zile. Desigur, am supravieţuit, dar recuperarea a durat. Nu există un mod uşor de a o spune. Dar vă pot spune că în ultimul deceniu, după mii şi mii de zile, m-am angajat să simt din nou lumina soarelui în inima mea. Soarele străluceşte acum”, s-a destăinuit Duffy, citată de BBC.

A acceptat să vorbească la insistențele unui jurnalist, care i-a câștigat încrederea

„Nu vă puteţi imagine de câte ori m-am gândit să scriu despre asta. Mulţi dintre voi v-aţi întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut şi de ce. Un jurnalist m-a contactat, a găsit un mod de a ajunge la mine şi i-am spus totul vara trecută. A fost un drăguţ şi m-am simţit minunat să pot vorbi în sfârşit”.

Vă rog să mă susţineţi

Citește și:

În încheierea comentariului, Aimee Anne le cere fanilor să respecte retragerea ei din lumina reflectoarelor și faptul că „nu vreau nicio intruziune în familia mea. Vă rog să mă susţineţi pentru a face din asta o experienţă pozitivă”.

Cu singleul „Mercy”, Duffy a petrecut cinci săptămâni în topurile britanice, dar de un mare succes european s-a bucurat și albumul ei de debut, „Rockferry”. A câștigat un premiu Grammy şi laurii BRIT Awards. Numai acest album s-a vândut, la nivel global, în peste 9 milioane de copii!