Drama trăită de o fostă vedetă TV de la noi! Dezvăluiri halucinante: „Încerc să trec peste asta, am un copil de crescut…”

Chiar dacă se bucură de faimă, multe vedete au trăit drame peste care le este greu să treacă. Printre aceștia se numără și o fostă vedetă de la Pro TV, pe care telespectatorii români o cunosc din postura de jurat la show-uri culinare.

Este vorba despre Chef Patrizia Paglieri. Ea a vorbit despre drama prin care a trecut în urmă cu șase luni, când și-a pierdut mama care a suferit de o oală necruțătoare.

“Era bolnavă de cancer. Încerc să trec peste asta, am un copil de crescut. Sunt o fire pozitivă şi fac tot posibilul să mă uit înainte”, a declarat Patrizia Paglieri pentru okmagazine.ro.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Patrizia a spus cine a fost persoana care a ajutat-o să-și clădească o viață în România: “Mama îmi zicea să nu am încredere în toată lumea. În adolescenţă, în Italia, o ajutam la restaurant, aşa îmi câştigam banii de pantofi. După m-am căsătorit şi lucrurile s-au schimbat. La un moment dat, tata a venit să deschidă un casino în România. Am divorţat şi m-am mutat cu ei aici”, a mai spus ea.