Drama trăită de Lidia Buble. Iubita matinalului de la Antena 1 se numără printre cele mai îndrăgite, iubite, dar și printre cele mai sincere cântărețe de la noi. Ea s-a născută într-o familie de penticostali cu mulți copii.  Aceasta a trebuit să urmeze regulile stricte impuse de tatăl ei, preot, un om extrem de dur, care a încercat să-și ducă cei 11 copii pe drumul cel bun.

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, cântăreața a răspuns provocărilor lansate de moderatoarea TV.

„După părerea mea, cea mai haioasă întâmplare a mea, zic că este atunci când am rămas fără fustă în fața bisericii. Aveam o fustă foarte vaporoasă, de vară, și niște tocuri mici. Era o treaptă, am călcat cu tocul pe fustă și am rămas fără fustă pe mine în faţa bisericii. M-a văzut toată lumea. Și aveam și lenjerie intimă nude, deci era ca și cum nu aș fi avut nimic pe mine. Altă dată mi s-a întâmplat să mă duc la toaletă și să îmi aranjez fusta doar în față, în spate era ridicată. Am luat-o și pe mijloc, nu înțelegeam de ce râdea în hohote toată lumea…”

Dintre toți frații mei, eu am luat cel mai mult bătaie

Citește și:

„Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit! A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, a spus îndrăgita cântăreață.