DRAMĂ și joc de glezne la Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan a anunțat deznodământul. Zilele trecute, la decernarea unor premii importante în showbiz,  Răzvan vorbea pe scenă despre viitorul incert în ceea ce privește emisiunile televizate din România. Și despre faptul că Neatza cu Răzvan și Dani va deveni o amintire.

“Uitați-vă acum la noi, cât se mai poate “, a spus Răzvan cu umor, subliniind că statisticile arată că tot mai mulți au trecut pe online. Și că nu se mai uită așa de mulți dimineața la ei. Lumea virtuală fiind cu mult mai interesantă.

Până să devină emisiunea o amintire, se întrevăd doar schimbări. Din păcate echipa nu va mai fi completă. Deși multora din afară asemenea schimbări li se par doar un simplu joc de glezne în showbiz, pentru cei din interior chiar și cea mai mica schimbare e o dramă. Aceasta deoarece trebuie să cauți alți oameni, alte fețe (nu fițe), alte probe etc. Deci, cine pleacă de la Neatza cu Răzvan și Dani?

Răzvan și Dani au aflat. A decis că vrea altceva

Citește și: Cristina Topescu ar fi avut o fiica! Ce s-a intamplat cu fetita. Dezaluiri emotionante!

Amalia Enache, cea care prezenta horoscopul. După ce Flavia a renunțat la emisiune pentru că a rămas însărcinată, și fosta sa colegă, Amalia, a decis că vrea altceva pe plan profesional. După șase ani, aceasta le-a spus adio matinalilor. Anunțul a fost făcut chiar de Răzvan. „Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a afirmat Răzvan Simion.

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzător fizic. Acum, de când e mămică, arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o.”, a mai spus Răzvan.

Nu ar fi chiar așa de șocant faptul că pleacă, ci pentru ce pleacă. Amalia vrea să devină stewardesă pentru că iubitul său lucrează în acest domeniu. Tare!