evzmonden.ro Web analytics

DRAMA NEȘTIUTĂ a unei îndrăgite prezentatoare de la Antena 1:„ Când am vrut sa fac copii…”

DRAMA NEȘTIUTĂ a unei îndrăgite prezentatoare de la Antena 1:„ Când am vrut sa fac copii…”
DRAMA NEȘTIUTĂ a unei îndrăgite prezentatoare de la Antena 1:„ Când am vrut sa fac copii...”

O îndrăgită prezentatoare TV de la Antena 1 a povestit prin ce momente dramatice a trecut înainte de a-i aduce pe lume pe cei doi copii ai săi.

Chiar dacă acum este mama a doi copii, Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare de la Acces direct, nu poate trece peste drama trăită. Vedeta TV a povestit că a pierdut doua sarcini.

“Cand am vrut sa fac copii, doi ani de zile nu am putut. Dupa ce mi-am rezolvat toate problemele si am pierdut doua sarcini, am reusit sa o aduc pe lume pe Carla. Apoi am zis sa mai fac unul repede, ca cine stie ce se intampla”, a spus Mirela Vaida, în direct la TV.

Mirela Boureanu a povestit si cum  l-a cunoscut pe sotul ei: “L-am intalnit pe Alex in anul patru, cand am terminat facultatea. Ma rugam inainte, Doamne, da-mi si mie un baiat care sa ma scoata in oras, in parc, sa nu mai stau in caminul asta. Cererea in casatorie a fost la semafor. Pe la ora patru dupa amiaza. Eu nu aveam chef sa ma marit, era bine si asa. El zice: hai sa facem si noi nunta! Sa ne punem si noi la casa noastra. Stam noi la semafor, mai har, mai mar. Zic: hai! Dar stai sa vad cam cand, cand punem? Hai in septembrie! Am stabilit data nuntii si cererea in casatorie a venit intr-o sufragerie micuta, noi ne luasem un apartament mic cu credit. Aveam o saltea pe care dormeam si un uscator de rufe. A scos un inel si m-a cerut in genunchi langa uscatorul de rufe cu lenjeria intima pe el, rufe, camasi, sosete. El a scos inelul, s-o dam si pe lux asa!”, a mai povestit prezentatoarea.

Sursă foto: Facebook


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X