evzmonden.ro Web analytics

DRAMA NEȘTIUTĂ a lui Ovidiu Lipan Țăndărică. O amintire GREU DE UITAT

DRAMA NEȘTIUTĂ a lui Ovidiu Lipan Țăndărică. O amintire GREU DE UITAT
DRAMA NEȘTIUTĂ a lui Ovidiu Lipan Țăndărică. O amintire GREU DE UITAT

Ovidiu Lipan Țăndărică, cel mai mare baterist pe care l-a dat România şi-a deschis sufletul în fața tuturor și a vorbit de drama din copilărie.

Într-un moment de sinceritate, Ovidiu Lipan Țăndărică a spus la Acces Direct povestea tulburătoare din copilărie care încă îi macină sufletul.

“M-am născut la Iaşi, pe strada Păcurari, într-o enclavă multiculturală cu ţigani, greci, armeni, cu evrei. Am trait într-o lume similară vezi Un veac de singuratate, unde fiecare venea cu invenţiile lui, cu nebuniile lui, jucam fotbal pe tăpşanu din faţă, unde în poartă stătea, cum o cheamă o fata slabă, parcă era din Popeye. Împărţeam fiecare bucată de pâine. Mama cânta operă de plăcere, a fost chimistă la fabrica de antibiotice. Eu cand m-am nascut, tata a fost inchis trei ani. Când a fost eliberat aveam deja 3 ani.  La un moment dat, a trebuit să dea divorţ pentru că era incomod şi pentru mine şi pentru ei, fiind mişcarea legionară cu perioadă comunistă şi cu tot ce se întâmplă atunci, ei au divorţat.  Eu am rămas cu mamă şi cu bunicii. A plecat în Suedia şi acolo a continuat la Viena să îşi ia o moştenire, i-a dat drumul Ceauşescu. E un român.” a spus Ovidiu Lipan Ţăndărică la Acces Direct.

În aceeași emisiune, artistul a spus că familia i-a modelat personalitatea, iar spiritul rebel l-a transformat în omul senzaţional care este astăzi. Deşi a rămas în grija bunicilor şi a mamei, gândul i-a rămas la tatăl plecat peste hotare.

“Am rămas repetent în clasa întaia. Aveam un surplus energetic debordant si aveam si o stare din asta rebela.  M-au dat la şcoală de muzică, la vioară, pe la 6 ani jumate, am luat examenul dar nu mi-a plăcut vioară. Am zis că eu nu sunt viorist, nu-mi plăcea, mă uităm, nu. Şi am spart vioară de scări. Eram înnebunit după tobe, am văzut şi am simţit, bunicul meu fiind percuţionist, aveam tobe în casă.” a mai povestit artistul.

Chiar dacă românii îi apreciau muzica, Ovidiu Lipan Țândărică a plecat în Germania pentru 13 ani. Dincolo de pasiunea pentru muzică, muzicianul recunoaşte că a fost căsătorit o singură dată cu o nemţoiacă, iar din rodul iubirii lor a venit pe lume, Alexander, potrivit spynews.ro.

“M-am cam îndrăgostit în perioadă aia, mă îndrăgosteam pentru că aveam nevoie să mă îndrăgostesc, simţeam şi eram foarte pur. Acum am învăţat să nu mă mai dedic aşa în totalitate pentru că şi suferinţa e mare. Aveam 16 ani şi m-am îndrăgostit spontan de o suedeză care şi acum ştiu cum o cheamă şi făceau ăştia culoar când treceam cu ea. Eu nefiind un bărbat frumos, în sensul frumuseţii masculine, dar dacă îmi pui imaginea de atunci eram aproape de Al Pacino, Deniro. M-am căsătorit în Germania, eu am un băiat Alexander Leonard Lipan care a studiat în Olanda la Conservator şi acum cântă“, a mai relatat artistul în cadrul emisiunii Acces Direct.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X