Dramă mare în familia lui Băsescu. Poate rămâne fără unul dintre nepoți. Războiul dintre mezina familiei Băsescu și soțul său nu s-a terminat. Elena Băsescu, fiica fostului președinte, Traian Băsescu, mamă a trei copii, cere custodia fetiței sale și a lui Cătălin Tomată, fostul soț, în instanță.

Dramă mare în familia lui Băsescu. Începutul acestui an este cumplit de greu pentru Elena. Apropiații spun că fostul ei partener este decis să contraatace acțiunea pe care EBA a intentat-o pentru stabilirea pensiei alimentare a fiicei lor, Anastasia, cu o acțiune din care speră să preia custodia micuței, potrivit evz.ro.

Citește și: Coronavirus. Traian Băsescu a ieșit la atac: „Cea mai mare crimă ar fi să lăsăm copiii victime...”

Vestea primită de mezina familiei Băsescu a înfuriat-o, care a decis, ca din toamnă, să se descurce pe cont propriu cu creșterea celor trei copii. Mai mult ea vrea să revină în politică – treptat, implicându-se în partea de tineret a PMP Sector 1.

Știind că fostul partener de viață îi urmărește contul de socializare, aceasta a scris un mesaj cu subânțeles.

„O prăznuim azi pe Sfânta Mare Muceniţă Anastasia, protectoare a celor aflați în deznădejde. (…) La mulți ani şi micuței mele Anastasia!
Mi-ai adus atat de multă bucurie în viaţă… #untiltheendoftimeitsyouandI (n.r. noi două, împreună, până la sfârșitul timpului)”.

Reamintim că fiica fostului președinte a devenit mamă de trei ori. EBA continuă să demonstreze că are un corp de invidiat.

După ce a devenit mamă pentru a treia oară, Elena Băsescu, mezina familiei Băsescu, a slăbit foarte mult, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Ultima imagine pe care a postat-o în mediul online i-a lăsat pe toți admiratorii săi fără cuvinte.

Unul chiar a comentat în dreptul fotografiei spunând că: „Așa ne place! Lângă o femeie frumoasă, trebuie să fie un bărbat frumos!”, a fost unul dintre zecile de comentarii laudative la adresa lor.

Reamintim că după divorțul de Bogdan Ionescu, Elena, fiica fostului președinte al României,  a redevenit o femeie liberă, iar în urmă cu doi ani a început o relație cu Cătălin Gheorghe, un celebru om de afaceri.

Citește continuarea…