evzmonden.ro Web analytics

Drama lui Mihai Mitoseru continua! Vedeta a vorbit despre BOALA care il macina: “Poate duce la cancer. Am hârtie de la medicul specializat …”

Drama lui Mihai Mitoseru continua! Vedeta a vorbit despre BOALA care il macina: “Poate duce la cancer. Am hârtie de la medicul specializat …”
Drama lui Mihai Mitoseru continua! Vedeta a vorbit despre BOALA care il macina: "Poate duce la cancer. Am hârtie de la medicul specializat ..."

Mihai Mitoseru le-a scris un mesaj prietenilor sai virtuali, in care le explica ce s-a intamplat cu el in ultima perioada, dar si cum a ajuns sa imbolnaveasca pe fond nervos. 

Dupa cum a povestit vedeta, dechiderea unei sali de aerobic in apropierea apartamentului sau de la etajul 7 l-a enervat teribil, iar din cauza stresului si a nervilor s-a imbolnavit la stoamc, informeaza Libertatea.

“Locuiesc împreuna cu familia mea la etajul 7!!! Am făcut o boala la stomac din cauza stresului provocat de sala de aerobic, care poate duce la ulcer şi cancer (am hârtie de la medicul specializat)! Am pierdut nenumărate joburi din cauza aceasta! Se aude muzica la maximum, dar se aud groaznic şi ganterele aruncate la orele de bodypump pana la etajul 7! In plus vara aceasta se aude şi muzica de la piscinA cu tot cu fluierul pe care instructoarea şi-l baga in gura!!”, a scris Mihai Mitoseru pe contul sau de socializare.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X