Drama lui Florin Călinescu! Puţini ştiu cum arăta SOŢIA omului de televiziune. Anamaria a murit fix de ZIUA sa! – FOTO

Drama lui Florin Călinescu! Puţini ştiu cum arăta SOŢIA omului de televiziune. Anamaria a murit fix de ZIUA sa! – FOTO
Drama lui Florin Călinescu! Puţini ştiu cum arăta SOŢIA omului de televiziune. Anamaria a murit fix de ZIUA sa! - FOTO

Oare cum mai are Florin Călinescu puterea să zâmbească? Celebrul actor şi om de televiziune este un bărbat greu încercat de soartă!

Ana-Maria Călinescu, soţia lui, a murit în martie 2005 la spitalul universitar din Bucureşti. Femeia s-a luptat cu o boală necruţătoare – cancer la gât. Mama celor doi copii ai lui Călinescu, fostă actriţă la Teatrul Mic până în 1996, a murit în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani și 27 de ani de căsnicie. Pe lângă moartea soţiei, cinci ani mai târziu, Florin Călinescu şi-a pierdut ambii părinţi.

Actrita a jucat, împreună cu soţul său, la Teatrul Mic din 1986 până în 1996 cand i-a fost depistat cancerul la gat. Ulterior, Volina, mama actorului, a murit în Săptămâna Mare a Paştelui, la fel ca şi soţia lui, de cancer. După două luni de la moartea mamei, tatăl său, Ion Calinescu a încetat din viaţă la 81 de ani, răpus tot de cancer.

După toate acestea, în 2012, Florin şi-a pierdut şi unul dintre fii! Şi asta după ce în anii 80, actorul işi pierdea o fetita, în vârstă de doar 5 luni!

Fosta sotie a lui Florin Călinescu, Ana Maria, s-a nascut pe 28 februarie 1958 şi a murit exact 47 de ani mai tarziu, la spital, după o luptă lungă cu un nemilos cancer la gât. În acea zi, actriţa îşi aniversa, pe lângă ziua de naştere, şi împlinirea a 27 de ani de căsnicie alaturi de cunoscutul artist si om de televiziune. Ana Maria a jucat impreuna cu sotul sau, pe scena Teatrului Mic, din 1986 pana in 1996, cand i-a fost depistata boala.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X